ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου ειπε.

«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε και ξέραμε πού είναι δυνατή η Έβερτον. Είχαμε δουλέψει στις στημένες φάσεις, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ. Είχαμε και την ατυχία με τον Άλβες που τραυματίστηκε. Είχαμε δύο παίκτες που ήταν καινούριοι στην ομάδα για την άμυνα, αλλά δεν τους κατηγορώ. Ίσως ήταν λάθος δικό μου να χρησιμοποιήσω τον Λεονάρντο. Μετά το 2-0 το ματς ήταν πολύ δύσκολο για μας. Η Έβερτον έπαιξε πολύ καλά. Στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα, ενώ είχαμε και τον τραυματισμό του Ενσαλίβα και έπειτα ήρθε η αποβολή του Αραούχο. Το 4-0 είναι βαρύ σκορ για μας. Η Έβερτον ήταν πάρα πολύ δυνατή για μας σήμερα. Δεν είχαμε βοήθεια μπροστά και κοιτάξαμε να παίξουμε μόνο άμυνα. Είναι διαφορετικό να παίζεις από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος κι αυτό φάνηκε», τόνισε.
«Αν δούμε το παιχνίδι όπως πρέπει να το δούμε, μπορεί στο τέλος να μας βγει και σε καλό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι δύσκολο, αλλά δεν έχουμε άλλη λύση. Θα δούμε το παιχνίδι ξανά, τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».


Τραυματίες οι Άλβες και Ενσαλίβα

Πέρα από την ηρεμία της, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχασε και τον Ζεράλντο Άλβες που αποχώρησε τραυματίας και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Σήμερα ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, θα λείψει από τα γήπεδα για 4-6 μήνες.
Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα εγινε αλλαγη στην αλλαγη με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, και η συμμετοχή του τουλάχιστον στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αμφίβολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου