ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ



Εχθές το βράδυ παρακολούθησα την « ΔΙΚΗ » με τον Κυριάκο Θωμαίδη στο Blue Sky. Σε κάποια στιγμή βγήκε στο τηλέφωνο ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έστρεψε τα πυρά του κατά της διοίκησης για τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην ΑΕΚ και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Χαρακτήρισε τον Νίκο Θανόπουλο ως έμμισθο πρόεδρο της διοίκησης και ότι με της μεταγραφές που έγιναν με την πώληση του Κυριακού ήρθαν κάποιοι παίχτες χωρίς την μεγάλη άξια για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Το πείραμα της πολυμετοχηκότητας απέτυχε έτσι όπως έγινε.

Η ανυπαρξία της διοίκησης είναι ορατή σε κάθε φίλο της ομάδας και ότι οι μόνοι που έχουν βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ είναι οι Αθηνής και Νοτιάς.

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη εάν θα αναμιχθεί εκ νέου στα διοικητικά της ΑΕΚ απάντησε πολύ δύσκολα θα κάνει κάποια τέτοια κίνηση.

Σε ερώτηση για τον εάν ο Μελισσανίδης είναι πικραμένος για μη εκλογή του στης εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 και αυτό οφείλεται στην ORIGINAL απάντησε ότι δεν φταίει η ORIGINAL αλλά ο κόσμος ο όποιος ψήφισε την παράταξη του Νικολαϊδη αφού τότε ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο λόγο του άρθρου 44 που μπήκε η ΑΕΚ, αλλά και στο 5ετες πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου