ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3

Μια ΑΕΚ με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Γιάννινα 1-1.

A Ημίχρονο

8' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Εξαιρετική προσπάθεια του Νέμεθ, ο οποίος άνοιξε καταπληκτικά από τα αριστερά στον Μαντούκα, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

12' Εξαιρετικό σουτ του Βάντερσον έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σάχα και πέρασε άουτ.

34' Επικίνδυνη αντεπίθεση της ΑΕΚ από τα δεξιά με τον Παυλή, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά γλίστρησε (σ.σ. πέφτουν συνεχώς οι παίκτες) και ο Σικαλιάς μπλόκαρε.

39' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μενδρινός δέχτηκε τη μπάλα στα όρια της περιοχής, αλλά το σουτ εκτός ισορροπίας ήταν άστοχο.

Β Ημίχρονο

52' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ. Ωραία κάθετη πάσα του Μαντούκα στον Νέμεθ, ο νεαρός έδειξε το πλούσιο ταλέντο του πλασάροντας χωρίς δεύτερη σκέψη. ΠΑΣ- ΑΕΚ 0-1.

53’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, απευθείας στο κεφάλι του Ντιμπαλά, ο οποίος μπροστά από τον Σάχα δεν σημάδεψε σωστά.

55' Γλυκιά σέντρα του Νέμεθ απο τα αριστερά της περιοχής, ο Μπλάνκο έκανε μια αδύναμη κεφαλιά στην αγκαλιά του Σικαλιά.

72' Σουτ του Χέρσι από τα όρια της περιοχής, πάνω από την εστία του Σικαλιά.

79' Δύο απανωτές κίτρινες κάρτες στον Ντιμπαλά των γηπεδούχων και αποβολή.

81' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ. Ο Κοντογουλίδης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των δύο σέντερ μπακ της ΑΕΚ και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

87' Απίστευτη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Πρώτη κεφαλιά του Καφέ στο δοκάρι του Σικαλιά, αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΠΑΣ η μπάλα στρώθηκε στον Γιάχιτς, ο οποίος ανενόχλητος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα πάλι στο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Σικαλιάς, Βάντερσον, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Στάθης, Κούσας, Ανδράλας (77' Κοντογουλίδης), Μενδρινός, Ντάσιος (60' Σαϊτιώτης), Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο (70' Μιχαλόπουλος).

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άρτσε, Γιάχιτς, Μαντούκα, Γκερέιρο, Χέρσι (86' Ιορντάκε), Παυλής (46' Μπλάνκο) και Νέμεθ (74' Καφές).





Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου εστίασε στα λάθη της ομάδας του που αποδείχθηκαν μοιραία.

«Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες στο διάστημα που κάθομαι στον πάγκο της ΑΕΚ. Αλλά και πάλι στο τέλος πληρώσαμε τα δικά μας λάθη. Και αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για μας, για τον τρόπο που χάνουμε τους βαθμούς. Κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια και στα Γιάννενα», τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς, και συνέχισε αναφερόμενος στις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Έβερτον:

«Ήταν και για λόγους ξεκούρασης και για λόγους τακτικής. Άλλαξα την ενδεκάδα και για να ξεκουράσω παίκτες και επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο ματς με την Έβερτον». Κλείνοντας σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου αν αυτή η ισοπαλία θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας του εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, είπε με δόση εκνευρισμού πως: «Πάντα με ρωτάτε αυτό το πράγμα, μετά από κάθε αγώνα. Δε θα απαντήσω τώρα»

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου