ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΖΟΝΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ




Το συμβούλιο της Γκρέμιο αποφάσισε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται αυτή την μεταγραφική περίοδο γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για την αντικατάσταση του

Διαβάστε την επίσημη τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου και δηλώσεις του μεσάζοντα Δημήτρη Τζάλα στο aek365.gr

Παρά την αισιοδοξία που έβγαινε από την ΠΑΕ, μετά την νέα βελτιωμένη πρόταση, και την μεγάλη θέληση του Ζόνας να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ το συμβούλιο της Γκρέμιο αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο γκολτζή στην ΑΕΚ. Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που τελείωσε πριν από λίγο (12.45.π.μ ώρα Ελλάδος) ο πρόεδρος της Γκρέμιο ενημέρωσε τον εξουσιοδοτημένο από την ΑΕΚ μεσάζοντα Δημήτρη Τζάλα πως πάρθηκε η απόφαση να μείνει ο Ζόνας στην Βραζιλιάνικη ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο προκειμένου να μην αποδυναμωθεί αφού δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια για την αντικατάσταση του αφού τραυματίστηκε και ο Μάξι Λόπεζ.Πάντως τόσο ο Νίκος Θανόπουλος όσο και ο μεσάζοντας Δημήτρης Τζάλας τονίζουν πως η πρόταση (3.000.000 και 10% ποσοστό μεταπώλησης έγινε αποδεκτή και πιθανότατα η ΑΕΚ να κλείσει από τώρα τον παίκτη για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα η επίσημη τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου που στάλθηκε με sms στους ρεπόρτερ ΑΕΚ πριν μερικά λεπτά ήταν η εξής: "Το Δ.Σ της Γκρέμιο αποφάσησε να μην δώσει τον παίκτη παρά την πολύ καλή πρόταση που υποβάλλαμε μαζί με τον όμιλο των επενδυτών, δηλαδή περίπου 3.000.000 ευρώ και 10& από μεταπώληση. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό αλλά ότι θα έμεναν χωρίς σέντερ φορ λόγω του τραυματισμού του Μάξι Λόπεζ. Ο παίκτης θέλει σαν τρελός να έρθει και η συμφωνία είναι ότι μπορούμε να τον κλείσουμε από τώρα για να τον αποκτήσουμε τον Δεκέμβριο. Και τώρα προσήλωση στους στόχους μας..."

Ο εξουσιοδοτημένος από την ΑΕΚ και από την εταιρία μάνατζερ, της οποίας είναι και μέτοχος, κ. Δημήτρη Τζάλας που ήταν ο άνθρωπος που περίμενε την απάντηση της Γκρέμιο δήλωσε αμέσως μετά την αρνητική εξέλιξη: "Δυστυχώς η Γκρέμιο παρότι δέχτηκε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από την ΑΕΚ και την εταιρία μας, μας απάντησε, μετά από την συνεδρίαση, πως δεν παραχωρεί τον Ζόνας, Οπως ξέρετε κι εσείς πολύ καλά ο Ζόνας ήθελε πάρα πολύ να έρθει στην ΑΕΚ. Δυστυχώς είμαστε άτυχοι γιατί η Γκρέμιο θεωρεί πως θα αποδυναμωθεί πάρα πολύ αν πουλήσει τώρα τον Ζόνας αφού προέκυψε και ο τραυματισμός του Μάξι Λόπεζ και η ομάδα έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου να πάρει άλλο σέντερ φορ αλλά μόνο από άλλη Βραζιλιάνικη ομάδα." μας είπε ο κ. Τζάλας και συνέχισε: " Από ότι μου ειπώθηκε επισήμως είναι στην διακριτική μας ευχέρεια να κλείσουμε από τώρα την μεταγραφή και από την 1η Γενάρη ο Ζόνας να είναι παίκτης της ΑΕΚ!"

Σε ερώτηση μας αν υπάρχει περιθώριο για ένα... θαύμα τώρα αλλά και τις προθέσεις της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο ο κ. Τζάλας μας απάντησε: " Ο Ζόνας είναι ένας παίκτης που τον θέλει πολυ και η ΑΕΚ και η εταιρία μας. Θα κάνουμε άλλη μία προσπάθεια και μετά θα αποφασίσουμε αν τον αποκτήσουμε από τώρα. Επειδή σεβόμαστε και την θέληση του παίκτη που παίζει μεγάλο ρόλο και για την ΑΕΚ μπορώ να σας πω ότι οι περισσότερες πιθανότητες είνα υπέρ του να κλείσουμε από τώρα την μεταγραφή. Αλλά για αυτό υπάρχει χρονικό περιθώριο"

Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου