ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

O ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟ aek365.gr




Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στο aek365.gr, δεν έδειξε να καίγεται για μεταγραφή ελεύθερου παίκτη, τόνισε ότι εμπιστεύεται το ρόστερ, το χαρακτήρισε πλήρες και άφησε ανοιχτό παράθυρο για την απόκτηση του Ζόνας τον Δεκέμβρη

Απόλυτα ικανοποιημένος τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν την θερινή περίοδο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο aek365.gr ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, παραδέχθηκε ότι πλέον διαθέτει ένα ρόστερ που είναι γεμάτο και θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει η ΑΕΚ.

«Καταφέραμε και κάναμε κάποιες κινήσεις που είναι πολύ καλές. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω φέτος στην διάθεση μου και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ένα ρόστερ 28-29 ποδοσφαιριστών και πιστεύω ότι είμαστε πλήρεις σε κάθε θέση. Οι υποχρεώσεις μας σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη είναι πολλές και για αυτό θέλαμε ένα τέτοιο ρόστερ ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλους αυτούς τους αγώνες. Πιστεύω ότι πλέον η ομάδα έχει ποιότητα και αυτό θα αποδειχθεί στο γήπεδο και με πολύ δουλειά, καθώς υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που θα πρέπει να δεθούν μεταξύ τους και αυτό απαιτεί λίγο χρόνο. Πιστεύω ότι η τωρινή διακοπή θα μας βοηθήσει να πετύχουμε κάποια πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάγεβιτς, για να συμπληρώσει: «Όμως σίγουρα όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με πειθαρχία. Δεν θα πρέπει να υπάρξουν προβλήματα. Σίγουρα σε σχέση με πέρσι πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί. Ο καιρός θα δείξει αν έχουν αλλάξει όλα. Αλλά η πειθαρχία είναι βασικό πράγμα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για το αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές ελεύθερων παικτών, κυρίως για να καλυφθεί το κενό του επιθετικού, είπε: «Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ πλήρες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν επιθετικό που θέλαμε γιατί δεν προλάβαμε τις προθεσμίες. Πλέον θα συνεχίσουμε έτσι. Δεν θα πιέσω να πάρουμε κάποιον παίκτη ελεύθερο. Θεωρώ ότι έχουμε τις λύσεις. Αν τώρα βρούμε κάτι θα το συζητήσουμε. Αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από το υλικό που έχω τώρα», ενώ για τον Ζόνας και αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ξεκαθάρισε: «Σίγουρα ήταν μία περίπτωση που μας απασχόλησε. Δεν καταφέραμε να τον πάρουμε τώρα που τον θέλαμε. Δεν κλείνουμε την υπόθεση του και θα το κοιτάξουμε πάλι για τον Δεκέμβρη». Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του, σχολίασε τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της κήρυξης των Εθνικών εκλογών, με τον Σερβοέλληνα να θεωρεί ότι πρόκειται για καλοδεχούμενο γεγονός, αφού μάλιστα έρχεται μετά από μία δύσκολη σειρά αγώνων (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μπενφίκα) : «Είναι μία καλή εξέλιξη για μας. Μετά από ένα σερί δύσκολων αγώνα θα έχουμε ένα διάστημα μεγάλο να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να συνεχίσουμε την χρονιά».

Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου