ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΝΑΣ


Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει «κλείσει» το ρόστερ της. Το θέμα της απόκτησης του Ζόνας παραμένει ανοικτό και χάρη σε κάποιες κινήσεις των ανθρώπων που χειρίζονται την υπόθεση μπορεί να τελειώσει θετικά ακόμη και μέχρι την Παρασκευή! Κάποια απαραίτητα έγγραφα έχουν ήδη υπογραφεί για την έκδοση του δελτίου του Βραζιλιάνου επιθετικού και οι διαπραγματεύσεις με τη Γκρέμιο θα συνεχιστούν μέχρι… τελικής πτώσεως.

Ο Δημήτρης Τζάλας, ο εκπρόσωπος της εταιρείας μάνατζερ-επενδυτών που χειρίζεται την υπόθεση, δήλωσε στη «SportDay» πως το θέμα θα είχε ήδη θετική κατάληξη αν δεν υπήρχε η παρέμβαση κάποιων μάνατζερ. «Η διοίκηση της ΑΕΚ και εμείς είχαμε τελειώσει τη δουλειά και ο παίκτης θα ήταν στην Αθήνα από την περασμένη Παρασκευή, αν δεν είχαν εμπλακεί αδικαιολόγητα στην υπόθεση ένας Έλληνας μάνατζερ και ένας Βραζιλιάνος που έχει παίξει ποδόσφαιρο παλαιότερα στην Ελλάδα. Χωρίς να έχουν σχετική εξουσιοδότηση από την ΑΕΚ και κανένα λόγο να εμπλακούν ζημίωσαν με τους χειρισμούς τους την ΑΕΚ. Προκλήθηκαν εμπόδια και γι’ αυτό δεν ευθυνόμαστε εμείς που έχουμε τη σχετική εξουσιοδότηση από την ΑΕΚ, ούτε φυσικά η διοίκηση της ΑΕΚ. Ευελπιστούμε, παρ’ όλα αυτά, πως, έστω και στο παρά πέντε, θα υλοποιήσουμε τη μεταγραφή που μόνο εύκολη δεν είναι», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Ζόνας με τη Γκρέμιο υπάρχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης τον Ιανουάριο θα αποκτήσει πορτογαλικό διαβατήριο και θα μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου