ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ «Ο ΑΘΗΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ»


Τη θέληση του Παντελή Αθηνή να ηγηθεί μιας ομάδας επιχειρηματιών που θα καλύψει μεγάλο μέλος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε χαρακτηριστικά πως: «μου είχε πει ότι ενδιαφέρεται να πάρει το 51% και να βγει μπροστά, να πάρει αυτός τα ηνία και να έχει ο κόσμος να κάνει με έναν άνθρωπο».

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Αθηνής θεωρεί αποτυχημένο το υπάρχον σύστημα. Αυτό που με ενθουσίασε προσωπικά είναι ότι μου είπε: «πίστεψέ με, στήριξέ με μέχρι να αποδειχθώ και εγώ ανίκανος».

Όσον αφορά το γήπεδο, ο ηγέτης της Original ξεκαθάρισε πως: «Οι πάρα πολλοί που ενδιαφέρονται για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να πάνε πρώτα να γίνουν μέλη. Αφού το κάνουν να δίνουν 3 ευρώ το μήνα. Στο τεχνικό κομμάτι η υπόθεση δεν τίθεται τόσο τεχνικά που έχει αξεπέραστες δυσκολίες, τις οποίες ευελπιστούμε ότι αθ λύσουμε. Το θέμα είναι οικονομικό και μόνο. Συμφωνήσαμε μαζί με το Δήμο ότι μπορούμε μαζί να φτιάξουμε ένα γήπεδο όχι με 37 μαγαζιά αλλά με 30... Έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ να συνεργαστούμε. Υπάρχει ένα μνημόνιο συνεργασίας το οποίο βρίσκεται στο γραφείο του κ. Θανόπουλου και δεν το υπογράφει.

Όταν έχω στο χέρι μου ένα χαρτί από την ΠΑΕ υπογεγραμμένο από το πρόεδρο είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που θα χειριστώ το θέμα μετά. Μιλάμε ένα χρόνο και συμφωνούμε προφορικά και μόνο. Με τον δήμο είμαστε σε συνεννόηση, ούτως ώστε να καθαρίσουμε το χώρο και να του δώσουμε άλλη εικόνα,.Αν αυτό πάει καλά, φέτος θα καθαρίσουμε το χώρο και μετά να κάνουμε ότι έκανε παλαιότερο ο Νίκος Γκούμας, να χτίζουμε εξέδρα εξέδρα».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου