ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Μπάγεβιτς: «Χάσαμε άδικα, μη με προκαλείτε για τη διαιτησία»

«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ σήμερα έχασε άδικα. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και αυτά που έγιναν… έγιναν. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε σε πολύ άσχημο σημείο κι αφού είχαμε χάσει 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν έχουμε χάσει σε όλο το διάστημα που είμαι εδώ».
«Η ήττα είναι δύσκολη για τους φιλάθλους μας και για μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι που ακολουθεί και πρέπει να το σκεφτόμαστε αμέσως. Οι φίλαθλοί μας χειροκρότησαν τους παίκτες κι αυτό σημαίνει κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα συνεχίσουν να δουλεύουν και να παίζουν με το ίδιο πάθος. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Δημητριάδης «Θεωρώ ότι δεν μας δόθηκαν καθαρά πέναλτι. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Τώρα που είναι αρχή στο πρωτάθλημα θέλω να ζητήσω να παίζουμε επί ίσοις όροις. Εμείς όταν χάνουμε δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Ζητάω προσοχή από την ΚΕΔ, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Κυριακής».


Νίκος Θανόπουλος: «Είδατε τι έγινε όλοι. Υπάρχουν τρεις φάσεις που άλλαξαν το ματς. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να σοβαρευτούμε για την συνέχεια», τα λόγια του προέδρου της ΑΕΚ. Μάλιστα, όσο έκανε δηλώσεις κάποιοι οπαδοί της Ένωσης του φώναζαν να προστατεύσει την ομάδα και πως «δεν γίνεται να γίνονται κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια».



Βασίλης Τσιάρτας: «Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Στην Ελλάδα θα πρέπει να πάψουν να κρίνουν τα αποτελέσματα οι διαιτητές. Για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται 50-50. Η ΑΕΚ έχασε τους 3 βαθμούς. Έλεος πια, να ευνοούνται δύο ομάδες συνέχεια. Εγώ σαν ΑΕΚ δεν θέλω εύνοια, θέλω να παίζονται τα ματς 50-50%».




Νάτσο Σκόκο: «Κάποια πράγματα δεν είναι καθαρά και έρχονται ανάποδα. Αυτός που παίζει καλύτερα πρέπει να κερδίσει, κάτι που δεν έγινε στο ματς με τον Ολυμπιακό».
Για τον αγώνα ο Σκόκο σημείωσε: «Ημασταν ανώτεροι αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις. Αυτοί έκαναν λιγότερες ευκαιρίες και πέτυχαν δύο γκολ. Αλλά τι να πεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου