ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

AEK - ΗΡΑΚΛΗΣ



Αύριο το βράδυ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στης 9.15.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος αρχίζει πάλι το πρωτάθλημα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για αυτόν τον αγώνα είναι Αραμπατζής, Σάχα, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Παυλής, Αραούχο, Ενσαλίβα, Ζεράλντο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Λεονάρντο, Ιορντάκε, Νέμεθ, Γιαχάγια.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει σχεδόν όλους του παίχτες ετοιμοπόλεμους εκτός τον Ρέφικ Τζεμπούρ ο οποίος έμεινε για ένα ακόμα ματς εκτός αποστολής και βέβαια θα λείψει και ο Νίκος Καράμπελας που έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.



Ο Κρίστσιαν Νέμεθ παρέλαβε εχθές το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής.
Ο παίχτης δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε στο πρώτο ματς που συμμετείχα. Πρώτα από όλα, μετράει η νίκη και ύστερα , έχει σημασία για μένα το βραβείο. Είναι θετικό ότι έχουμε καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό για το καλό της ΑΕΚ»

Η επιστροφή της Αγγελικής Αρκάδη στην ΑΕΚ θα γίνει της επόμενες μέρες αφού εχθές ανακοίνωσε την παραίτηση της στον Κόκκαλη , και η οποία θα αναλάβει το γραφείου Τύπου, ως υπεύθυνη επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων.


Την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, που την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, θα τιμήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής, ΑΕΚ-Ηρακλής, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας χάντμπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου