ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΕΚ




Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα της Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της για τους ομίλους του Europa League στην Αγγλία με αντίπαλο την Έβερτον.

Η ΑΕΚ θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για το ξεκίνημα βεβαία αυτό δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο ξέροντας ότι η Έβερτον δεν είναι καμιά εύκολη ομάδα.

Κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επεσήμανε ότι το ματς είναι δύσκολο και ότι η Έβερτον όπως κάθε Αγγλική ομάδα μαρκάρει ψηλά και τρέχει θέλοντας να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.

Αυτό όμως που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι να πάει το ματς στον δικό της ρυθμό ώστε να μην έχει τα προβλήματα αυτή αλλά η αντίπαλος της. Το καθαριστικό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς είναι η μεσαία γραμμή αφού θα πρέπει να μπαρκάρουν ψηλά και να κόβουν το γρήγορο ρυθμό της Έβερτον για να μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα , εάν επιβάλει τον δικό της ρυθμό η ΑΕΚ θα είναι κοντά στον στόχο αυτό.

Στο αγωνιστικό τομέα όλοι από του παίχτες που έχει στην διάθεση του είναι ετοιμοπόλεμοι για το τόσο σημαντικό παιχνίδι το μόνο που περιμένει είναι να φτάσει η μπλε κάρτα του Άρτσε ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Γκούντισον Παρκ όπου σήμερα θα γίνει ο αγώνας το γήπεδο θα είναι γεμάτο ανάμεσα στους φίλους της Έβερτον θα είναι και περίπου 1000 φίλοι της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου