ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010/11


Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βοηθήσει την ομάδα (πέρα από την εγγραφή ως μέλη των Supporters) και με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, έκανε η ΠΑΕ.

Με σύνθημα «Μαζί γράφουμε ιστορία» και μειωμένες τιμές για τα μέλη του νεοσύστατου φορέα, παρουσιάστηκε το νέο πλάνο των διαρκείας -που αφορά μόνο στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να δημιουργείται ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και να ελαττωθούν τα έξοδα χρήσης του σταδίου


Για τα μέλη των Supporters τα διαρκείας στις θύρες 1, 15, 17, 19, 35, 3, 21 και 33 κοστίζουν 165 ευρώ, ενώ για μη μέλη κοστίζουν 210 ευρώ, την ώρα που το φθηνότερο διαρκείας πέρυσι κόστιζε 250 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο για τους Supporters κοστίζει 75 ευρώ και 90 ευρώ για μη μέλη, ενώ υπάρχουν οικογενειακά πακέτα σε προνομιακές τιμές. Χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι θα υπάρχουν και στα απλά εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας.



Από την Τρίτη 14 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους οι κάτοχοι της περασμένης σεζόν (2010/11). Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 30 Ιουλίου θα αρχίσει η ελεύθερη διάθεση των καρτών διαρκείας.


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου