ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΔΑΜΙΔΗΣ : ΒΑΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ



Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2011-12 ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, τόνισε για μια ακόμα φορά πως η βασική δύναμη και ο αρωγός της ομάδας είναι ο κόσμος της.

«Αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες, έχουμε προβεί σε μεγάλες μειώσεις. Για να μπορούν όλοι να πάνε στο γήπεδο. Πήραμε μια συνειδητοποιημένη απόφαση να κλείσουμε το πάνω διάζωμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και στο ΟΑΚΑ. Το τονίζω συνεχώς, πως βασική δύναμη και αρωγός της προσπάθειας, είναι ο κόσμος. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Και οποιαδήποτε ομάδα για να είναι πετυχημένη, πρέπει να έχει τον κόσμο δίπλα της».

Στη συνέχεια τόνισε ότι στόχος είναι να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα βίας:

«Πρώτο μέλημα μας, είναι το ΟΑΚΑ να γίνει έδρα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να το πετύχουμε. Σε συνεργασία με τον κόσμο και με τις άλλες ΠΑΕ. Πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων είναι υγιής. Οι λίγοι έχουν καταλάβει το πρόβλημα που δημιουργούν. Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ του χρόνου θα είναι αυστηρά. Η ΑΕΚ μας έχει όλους ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η ΑΕΚ έχει τεράστια δυναμική και καλώ όλους τους Ενωσίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του λέγοντας πως ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει η μεγάλη μεταγραφή για να στηρίξει την ΑΕΚ:

«Για μας τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο για να δούμε τους πρωταγωνιστές πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα πάμε στο γήπεδο. Είμαστε ΑΕΚ και δεν περιμένουμε την μεγάλη μεταγραφή για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Θα γίνουν προσεκτικές επιλογές. Η ΑΕΚ από την νέα χρονιά θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι. Θα έχει ελληνική ομάδα και ανταγωνιστική. Θα έχει λίγους και καλούς Έλληνες παίκτες».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου