ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ Α२ Η ΣΤΗΝ Δ Η ΑΕΚ ?



Το ΑΣΕΑΔ έκανε τελικώς δεκτή την προσφυγή του Ηλυσιακού, ακυρώνοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ Συνεπώς η ομάδα των Ιλισίων θα παραμείνει στην Α1 ενώ η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί στην Α2.


Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΑΔ:

«Το ΑΣΕΑΔ δέχεται την προσφυγή της ΚΑΕ Ηλυσιακός και απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ (28/4/11)».

Η απόφαση 52/28-4-2011 την οποία ακύρωσε ο ΑΣΕΑΔ ανέφερε: «Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».

Υπέρ της επικύρωσης ψήφισαν -φυσικά- ο Ηλυσιακός και οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Καβάλα, ΠΑΟΚ και Ίκαρος, ενώ κατά, πλην της ΑΕΚ, τάχθηκαν επίσης το Περιστέρι και το Μαρούσι.

Ο ΚΑΟΔ και ο ΑΓΟΡ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, όπως και ο Κολοσσός, αφού ο Κώστας Κώτσης που τον εκπροσώπησε δεν είχε την απαιτούμενη εξουσιοδότηση. Οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης και Πανελλήνιος απείχαν της συνεδρίασης και κατ' επέκταση της ψηφοφορίας.

Τα δυο σενάρια για το μέλλον της ΑΕΚ.

Υπάρχει μια περίπτωση να παίξει στο Α2, να υπάρχει ένα μορατόριουμ των πιστωτών, να αφήσουν δηλαδή την ομάδα να παίξει στην Α2 και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία για να πάρουν μετά τα χρήματά τους.

Το άλλο σενάριο είναι να πτωχεύσει η ομάδα και να πέσει στην Δ’ Εθνική και να χάσουν όλοι τα χρήματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου