ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


Βάσιμες ελπίδες πως η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην ΑΕΚ είναι εφικτή άφησε η συνάντηση που είχαν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Βασίλης Δημητριάδης με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στη Θεσσαλονίκη.

Η «Ένωση» πρόσφερε 300.000 ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα (τρεις παίκτες δανεικούς και πληρωμένους) στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο ισχυρός άνδρας των «λιονταριών» είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά σε αντίθεση με τις παλαιότερες κρούσεις που είχαν γίνει, παρουσιάστηκε πολύ πιο διαλλακτικός.

Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα επαφή, αυτή τη φορά τηλεφωνικά, τις επόμενες ημέρες και στις τάξεις της ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, από τη στιγμή που και ο παίκτης πιέζει για τη μεταγραφή, ενώ η διοίκηση του Πανσερραϊκού γνωρίζει πως η τιμή του παίκτη δεν πρόκειται να αυξηθεί αν αγωνιστεί στη Football League.

Προχωρά για Χέλγκασον

Τη λύση του Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον προκρίνει η ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού। Τον 22χρονο Ισλανδό έχει προτείνει στην «Ένωση» ο συμπατριώτης του, Άρναρ Γκρέταρσον, και το κόστος της μετακίνησής του θα είναι μικρό। Ο πανύψηλος στόπερ (1,91μ.) ανήκει στην Μπρέινταμπλικ, με την οποία θα αρχίσουν αμέσως διαπραγματεύσεις.

Κάποιες λεπτομέρειες στις διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε παραμένουν εμπόδια στον -καλό για την «Ένωση»- δρόμο που έχει πάρει ο δανεισμός του νεαρού Καμερουνέζου.

Δεν χαλούν, ωστόσο, σε καμία περίπτωση την αισιοδοξία της πως το άλλοτε παιδί-θαύμα του Πανθρακικού θα φοράει την επόμενη σεζόν τα «κιτρινόμαυρα».

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Ουντινέζε δεν προχωρά… ακριβώς με ταχείς ρυθμούς (το θέμα «δουλεύεται» αρκετές μέρες), ωστόσο συνεχίζει να προχωρά ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ.

Το ίδιο θετικά, δε, για την ΑΕΚ (και με λιγότερο… περίπλοκες διαδικασίες) αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Σωκράτη Τσουκαλά -ο διετής δανεισμού του οποίου από την Παλέρμο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα προσεχώς.

Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη για την απόκτηση των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην Ανδαλουσία και αναμένονται εξελίξεις, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται πλέον κοντά στην «Ένωση».


Ο Χουάν Κάλα αναμένεται να αποκτηθεί με μονοετή δανεισμό. Το κασέ του είναι 300.000 ευρώ και οι «κιτρινόμαυροι» προτίθενται να κάνουν την υπέρβαση, έστω κι αν η Σεβίλλη δεν καλύψει ένα μέρος των απολαβών του 22χρονου αμυντικού. Ο Χοσέ Κάρλος θα μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια με την ΑΕΚ έναντι περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο. Η ισπανική ομάδα δεν θα ζητήσει αντάλλαγμα για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά πιθανότατα θα αξιώσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Λαουτάρο Ακόστα, παρότι το κασέ του είναι 450।000 ευρώ και σε πρώτη φάση θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Σεβίλλης.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου