ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΕΚ



Ο Μανόλο Χιμένεθ και Σταύρος Αδαμίδης σχεδίασαν την ΑΕΚ της νέας χρονιάς, συζήτησαν όλα τα ανοιχτά μέτωπά της και συμφώνησαν πως χρειάζεται 4-5 μεταγραφές (ανάλογα και με την εξέλιξη στις υποθέσεις Δέλλα-Μανωλά) για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα!

Στη μαραθώνια συνάντηση προέδρου και προπονητή στα Σπάτα (που έγινε παρουσία και των Κωνσταντινίδη, Δημητριάδη, Παστόρ και Γκρέταρσον) υπήρχε σχεδόν πλήρης… ταύτιση απόψεων. Αφού, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Χιμένεθ (και εξηγήθηκε ξανά από τον ίδιο πως οι πρόσφατες δηλώσεις του που άφηναν να εννοηθεί κάτι τέτοιο, παρερμηνεύτηκαν), οι δύο άνδρες έβαλαν μπροστά το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με αυτόν, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κλείσει 4-5 μεταγραφές -πέραν αυτών που ήδη έχει πραγματοποιήσει (Μπουγαΐδης, Κοντοές, Σιαλμάς) και για τις οποίες ο Ανδαλουσιανός δήλωσε ικανοποιημένος σε πρώτη φάση. Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών (που θα καλύψουν τα κενά των Σκόκο, Μπλάνκο), ενός επιτελικού μέσου κι ενός ή δύο στόπερ (ανάλογα με την κατάληξη των ανανεώσεων Δέλλα και Μανωλά).

Προτεραιότητα για την κάλυψη των συγκεκριμένων… αναγκών επιβεβαιώθηκε πως θα δοθεί στους στόχους από τη Σεβίλλη (Κάλα, Ακόστα, Χοσέ Κάρλος) -για τα δεδομένα στις περιπτώσεις των οποίων ενημέρωσε αναλυτικά τον Αδαμίδη ο Χιμένεθ- και φυσικά στον Κίνι. Συμφωνήθηκε, δε, να προχωρήσουν οι κινήσεις για την απόκτηση των Γεωργιάδη (με αγορά), Μπέλεκ (με δανεισμό), αλλά και να ενταθούν οι προσπάθειες παραμονής των Σάχα και Μίτσελ. Κουβέντα, εξάλλου, έγινε και για τις επαφές σχετικά με τη λύση των συμβολαίων Γκερέιρο και Γιάχιτς -ενώ συζητήθηκε γενικότερα και το θέμα των αποδεσμεύσεων (τόσο για τις περιπτώσεις των ελεύθερων, όσο και γι' αυτούς που θα δοθούν δανεικοί).

Πέρα από τα θέματα του ρόστερ, στο τραπέζι έπεσαν κι εκείνα της προετοιμασίας (κυρίως των φιλικών που θα δοθούν σε Σλοβενία και Ελλάδα), επιβεβαιώθηκε πως ο Μιγκέλ Μορίγια θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ΑΕΚ από την Ισπανία, ενώ αποφασίστηκε επίσης η αναβάθμιση των (συνεργατών του Χιμένεθ στο τεχνικό τιμ) Ντάνι Παστόρ και Χεσούς Καλντερόν. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι Αδαμίδης και Χιμένεθ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής, όταν και θα συζητήσουν επιπλέον θέματα του σχεδιασμού -λίγο πριν ο Ανδαλουσιανός αναχωρήσει εκ νέου για την πατρίδα του.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου