ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΑΒΟΛΗ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ



Αναβολή στην... αναβολή και πάει λέγοντας. Η ΑΕΚ έχει ανοιχτές νομικές υποθέσεις με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος ωστόσο ουδέποτε εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ο λόγος; Ήταν... "άρρωστος". Οι άνθρωποί του προσκομούσαν ένα χαρτί γιατρού στο δικαστήριο που τον έδειχνε τον παρουσίαζε ως κλινήρη και έτσι έπαιρνε αναβολή το θέμα. Διαβάστε πώς έπαιρνε αυτό το... χαρτάκι!

Tην 5-5-2011, ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον «Γιώργο», αγνώστων λοιπόν στοιχείων, κάτοχο του υπ' αριθ. 6979****** κινητού τηλεφώνου και αναφέρουν τα εξής:
«Μ: Έλα γιατρέ.
Γ: Ναι.
Μ: Γιώργο, θέλω μια χάρη. Είμαι στην Θεσσαλονίκη εδώ και δεν θέλω να πάω μάρτυρας, είμαι αύριο σε ένα γ... δικαστήριο στην Αθήνα και δεν θέλω να πάω.
Γ: Ναι, τι θέλετε;
Μ: Μου είπε τώρα ο δικηγόρος, ένα χαρτί θέλει, ότι έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να μετακινηθώ.
Γ: Που να το στείλουμε;
Μ: Θα 'ρθουν να το πάρουν εκεί, αλλά να σου πω κάτι, μπορούμε να το πάρουμε πιο επίσημο, να ναι μια μ... από κανένα φίλο σου μέσα εκεί στο νοσοκομείο να μας δώσουνε;
Γ: Αυτό το χαρτί που δίνουμε, γράφει επάνω, μπαίνει μια σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο και είναι επίσημο, δεν είναι απλό και αυτό πάει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Για πότε είναι αυτό;
Μ: Αύριο είναι. Για το Ι' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.
Γ: Μην στενοχωριέσαι, δεν θα έχουμε πρόβλημα, εγώ θα έχω και προγενέστερη ημερομηνία, απλά να έρθει κάποιος να το πάρει γιατί θέλει και μια σφραγίδα από τον Ιατρικό σύλλογο.
Μ: Ναι ωραία, να στείλω την Μελίνα να το πάρει και να πάει και στον ιατρικό σύλλογο.
Γ: Να'ρθει.
Μ: Έρχεται τώρα στο γραφείο, αλλά γράψε κάτι δυνατό.
Γ: Μην στεναχωριέσαι, θα γράψω»,
Εν συνεχεία δε ο Μάκης ΨΩΜΙΑΔΗΣ τηλεφωνεί στην Μελίνα και της λέει να πάει στο γραφείο του «ΤΟΥΚΤΟΥΡΙΔΗ», να πάρει το χαρτί και μετά να πάει στον ιατρικό σύλλογο.

Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου