ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Μετά τις μεταγραφές των Μαουρουδή Μπουγαΐδη, Γιάννη Κοντοέ και Δημήτρη Σιαλμά η ΑΕΚ κινείται για ακόμα μερικούς παίχτες (Κωνσταντόπουλο ,Γεωργιάδη)για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να παραμείνουν Λυμπερόπουλος και Δέλλας και την νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Πέρυσι ήρθαν στην ομάδα για να παίξουν μερικούς αγώνες αλλά όπως αποδείχτηκε η παρουσία τους ήταν καταλυτική। Όπως όλα δείχνουν οι δυο παίχτες θα παραμείνουν για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα.

Η στροφή στους Έλληνες παίχτες δεν είναι τυχαία αφού από την αγωνιστική περίοδο 2012-13 η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με 6 γηγενής παίχτες στην ενδεκάδα και η ΑΕΚ θέλει να χτίσει μια ομάδα με Έλληνες παίχτες.

Ο Σεμπάστιαν Σάχα μετα από συζήτηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη φέρεται διατεθειμένος να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του και έτσι όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Αντίθετα ο Σανέλ Γιάχιτς δεν τα βρήκε με την Ομόνοια και ο Μανόλο Χιμένεθ του είπε ότι δεν τον υπολογίζει στην ομάδα , για να ξεφορτωθεί η ΑΕΚ τον παίχτη με ένα μεγάλο συμβόλαιο θα πρέπει ο παίχτης να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του ώστε να μπορέσει να φύγει από την ομάδα με μεταγραφή

Η πρώτη επαφή για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο Σταύρος Αδαμίδης με την ομάδα του παίχτη τον Πανσερραϊκό.

Τέλος σε καλό δρόμο οι υποθέσεις των Χουάν Κάλα και Λαουτάρο Ακόστα της Σεβίλλης , ώστε να παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ। Ο Μανόλο Χιμένεθείχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Σεβίλλης και η πρώτη επαφή ήταν θετική ώστε οι δυο παίχτες να έρθουν στην ομάδα της ΑΕΚ δανεικοί ,βεβαία θα υπάρξει και νέα συνάντηση για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου