ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον αρχηγό της ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ .

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Μοσχονά έως τις 30/6/2013.


Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση και του Τραϊανού Δέλλα που μάλλον θα είναι θετική και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να τελειώσει θετικά για την ΑΕΚ και αυτό το θέμα.

Σήμερα ο Σταυρός Αδαμίδης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη για το θέμα της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στην ΑΕΚ , η πρόταση που θα καταθέσει η ΑΕΚ είναι ένα ποσό κοντά στις 400।000 ευρώ συν τον Ανέστη Αργυρίου. Το θετικό είναι ότι ο παίχτης θέλει να έρθει στην ομάδα και θα πιέσει και αυτός από την πλευρά του τον Πέτρο Θεοδωρίδη ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Σε καλό δρόμο είναι τα θέματα που αφορούν τους Κάλα , Χοσέ Κάρλος αλλά και του Ακόστα για τον δανεισμό τους από την ομάδα της Σεβίλλης ίσως από την επόμενη εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις.


Τέλος για το θέμα του Μίτσελ τον οποίο θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα για την νέα σεζόν το θέμα είναι αρκετά δύσκολο αφού η Μπέρμιγχαμ πρέπει να μην ισχύσει η ρήτρα που (1,5 εκατ. ευρώ) και να μειώσει και ο ίδιος ο Ισπανός το κασέ του (κάτω από της 700.000 ευρώ). Το μόνο θετικό είναι αφού ο Μίτσελ θελει να μεινει στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου