ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ



Happy end θα έχει για την ΑΕΚ το μίνι «σίριαλ» που δημιουργήθηκε με τους Κάλα και Χοσέ Κάρλος!

Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο Ισπανούς είχαν το αίσιο τέλος που αναμενόταν και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη τα «πουλέν» του Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να γίνουν και επίσημα παίκτες της «Ένωσης»!

Τα «παζάρια» που γίνονταν εδώ και αρκετές μέρες καθυστερούσαν την ολοκλήρωση των μετακινήσεων. Δεν χαλούσαν, ωστόσο, την αισιοδοξία ότι -δεδομένης της… αμοιβαίας διάθεσης των παικτών και του Μανόλο Χιμένεθ να συνεργαστούν- θα βρισκόταν η «χρυσή τομή».

Αυτό, λοιπόν, έγινε την Τρίτη, με την ΑΕΚ να ανεβαίνει ελαφρώς από τις τελευταίες προτάσεις που κατέθεσε (250.000 ευρώ συν μπόνους στον Κάλα και 180.000 ευρώ συν μπόνους στον Χοσέ Κάρλος) και τους δύο παίκτες -αφού πλησίασαν πλέον τις αποδοχές που είχαν και την περασμένη σεζόν στη Σεβίλλη- να συμφωνούν οριστικά για τον ερχομό τους στην Ελλάδα.

Τη θετική κατάληξη του θέματος, δε, επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ των παικτών, Εμίλιο Ντε Λα Ρίβα, ο οποίος παραδέχθηκε στο aek.365.gr «ναι, ήρθαμε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και είναι οριστικό» και αφού ξεκαθάρισε ότι οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος είναι πλέον παίκτες της ΑΕΚ, εξήγησε ότι «και οι δύο είναι πάρα πολύ χαρούμενοι γι' αυτή την εξέλιξη και ενθουσιασμένοι που θα έρθουν στην Ελλάδα».

Πλέον, το μόνο που απομένει για να κλείσει οριστικά το θέμα είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα γίνει αμέσως αφότου η Σεβίλλη αποστείλει το έγγραφο δανεισμού (για ένα χρόνο) του Κάλα και την ελευθέρας του Χοσέ Κάρλος.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου