ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Ο Νίκος Νοτιάς είναι από το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα και θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε ορισμένα θέματα ( μεταγραφές , προπονητικό κέντρο ) που απασχολούν την ΑΕΚ.

Σήμερα θα κάνει επίσκεψη στα Σπάτα για να έχει τις απαραίτητες επαφές με τους επικεφαλής των εργασιών και να επιβεβαιώσει ότι όλα προχωρούν βάσει του προγραμματισμού.

Αύριο θα συναντηθεί με τους Θανόπουλο – Μπάγεβιτς για της μεταγραφές για τον Λεονάρντο και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα επαφή για το θέμα αυτό ίσως και σήμερα.

Υπάρχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα, όπως του Εντίνιο να απασχολεί τη διοίκηση και τον προπονητή. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν θέλει να λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, όμως δεν έχει έρθει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά την ΑΕΚ ώστε να παραχωρηθεί . Ο προπονητής ψάχνει τον ιδανικό δεξιό μπακ με τα ονόματα των Αργεντινών Πάμπλο Χέρες και Λουτσιάνο Βέρα να είναι τα 2 νέα ονόματα που ακουστήκαν της τελευταίες μέρες.

Όλοι επέστρεψαν στους Θρακομακεδόνες έτσι ο Μπάγεβιτς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του που ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα αναχώρηση η ομάδα της ΑΕΚ .


Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καλτσά, Χρήστο Κωστέλλο και Τρύφωνα Κρουσταλέλη. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".



"Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει πως την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 9.00 π.μ. θα ξεκινήσει ξανά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας από τα γνωστά σημεία εξυπηρέτησης.

Ειδικά για το ΟΑΚΑ και μόνο για την Τετάρτη 8 Ιουλίου, ενημερώνουμε πως λόγω συναυλίας που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα γραφεία μας θα εξυπηρετούν φιλάθλους μέχρι τις 2.00 μ.μ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου