ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ


Καλύτερη εμφανίστηκε εχθές η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και αγωνίστηκε με τους « βασικούς » παίχτες .

Το σύστημα που παράταξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ηταν το 4-3-3

Λούκατς, Γεωργέας , Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος , Καφές , Μάκος , Γιαχάγια , Σκόκο , Μπλάνκο , Τζεμπούρ.

Η ομάδα άλλαζε πιο γρήγορα την μπάλα καθώς και ήταν ομαδική και υπήρχε αλληλοκαλυψη. Βεβαία , ακόμα οι παίχτες είναι κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία που γίνεται στην Αυστρία .

Η είσοδος του Γιαχάγια στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ήταν πολύ θετική με τον παίχτη να κόβει και να βγάζει κάποιες καλές πάσες κυρίως προς τους επιθετικούς χωρίς όμως να διστάζει να κάνει και κάποια σουτ.

Ο Παντελής Καφές ήταν ο σκόρερ και τον δυο τερμάτων της ΑΕΚ και αυτός στο χώρο του κέντρου κυριάρχησε και σε αυτό δηλαδή να κόβει , να κρατάει μπάλα αλλά και να κάνει παιχνίδι που του έχει ζητήσει ο προπονητής δείχνει να τα καταφέρνει ολοένα και πιο καλά.

Το ντεμπουτο του Λούκατς κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ δεν ήταν και το καλύτερο το πρώτο γκολ που έφαγε έχει μεγάλη ευθύνη αλλά στην συνεχεία είχε δυο καλές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αρκετές αλλαγές και με την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 η ΑΕΚ είχε ένα καλό διάστημα μέχρι το 65 που είχε κάποιες καλές φάσεις και ένα γκολ.

Ο Ιορντάκε είχε καλή παρουσία και έδειξε ότι κατέχει το άθλημα με αρκετές καλές πάσες εάν και φάνηκε ότι του λείπουν παιχνίδια αφού έχει να παίξει από τον Φεβρουάριο.

Σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τι προηγούμενο φιλικό ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα κυρίως στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου