ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ


Eχουν περάσει 2260 μέρες από τότε που ο ναός μας δεν υπάρχει , και κανένα φως στην άκρη του τούνελ δεν υπάρχει για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου.

Η κόντρα ερασιτεχνικής στην οποία ανήκει το γήπεδο μα την ΠΑΕ δεν υπάρχει πλέον και μετά από πολύ καιρό ένωσαν της δυνάμεις τους για να βρουν την λύση που όλους μας καεί.

Η κόντρα μεταξύ τους είχε ξεκινήσει από τότε που ο Νικολαιδης έκανε τις κινήσεις του για το ΟΔΔΥ και η Ερασιτεχνική ήθελε να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την επιλογή να είναι ο Νίκος Θανοπουλος Πρόεδρος της ΠΑΕ και στην κοπή της πίτας που έκοψε η Ερασιτεχνική ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμευτικέ ότι θα κοιτάξει το θέμα γηπέδου όπως και αλλά θέματα τα οποία απασχολούν Ερασιτεχνική-ΠΑΕ

βρέθηκε ένα σημείο επαφής.

Πήγαν στον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννιδη μαζί άλλωστε και ο ίδιος ήθελε να είναι ενωμένες η Ερασιτεχνική με την ΠΑΕ για να βρουν μια λύση γρηγορότερα .

Οι διαδικασίες για την κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια άρχισαν από το μηδέν , νέες επαφές με πολεοδομία και με όλους τους φορείς.

Κάποια στιγμή βρέθηκα με ένα μέλος της Ερασιτεχνικής ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός και τον ρώτησα εάν μπορεί να γίνει εκεί γήπεδο μου απάντησε ότι μπορεί

αρκεί να μην υπερβούν τα νόμιμα .Ένα γήπεδο 28.000 θέσεων μπορεί να γίνει οι εμπορικοί χώροι δεν θα είναι τόση όσοι ήθελαν τότε ο Γρανίτσας.

Το θέμα του γηπέδου που μας καεί πρέπει να βρει την λύση του όσο τον δυνατόν γρηγορότερα για το καλό της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου