ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Στην απογευματινή προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς έδειξε της προθέσεις για την ενδεκάδα στο οικογενειακό διπλό που έγινε κάτω από δυνατή βροχή.

Οι «βασικοί» σε σχημα 4-3-3 ήταν oi

Σάχα , Γεωργέα δεξιά και Χουανφράν αριστερά, Κυργιάκο και Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας, Καφέ σαν αμυντικό χαφ μπροστά από τα μπακ, τους Μάκο και Ενσαλίβα αριστερά και δεξιά, τον Ιορντάκε δεξιά, τον Σκόκο αριστερά και τον Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης.


Οι «αναπληρωματικοι» σε σχημα 4-4-2 ήταν oi

Λούκατς (Αραμπατζής ) δεξιά ο Κουτρομάνος, αριστερά ο Καράμπελας, στόπερ οι Ζεράλντο και Μανωλάς, αμυντικοί χαφ οι Γιαχάγια – Γκέντζογλου, αριστερά ο Μαντούκα, δεξιά ο Χετεμάι και μπροστά Ντιούφ και Μπερνς.

Οι βασικοί κέρδισαν τους αναπληρωματικούς με 1-0 με γκολ του Χουανφράν που ξεπέρασε το πρόβλημα με την τενοντίτιδα που τον απασχολούσε της προηγούμενες μέρες και θα είναι στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγιεβιτς για το αυριανό φιλικό με την Σλάβια Πράγας.

Ταχτσίδης, Ρίκκα, Παυλής και Λαγός έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Τζιμπούρ.

Ο Εντίνιο στην Μάλαγα

Τελικά το σήριαλ με τον Εντίνιο τελείωσε με τον παίχτη να μεταγράφεται στην Μάλαγα . Η ΑΕΚ θα πάρει 1 εκ. ευρώ και θα εχει το 50% των δικαιωμάτων του παίχτη εφόσον πάρει μεταγραφή από την Μάλαγα.

Μέχρι την Κυριακή θα περιμένει η ΑΕΚ την απάντηση του προέδρου του Λεβαδειακού για τον Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου