ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την νέα χρονιά.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση περιείχε ασκήσεις με βάρη για την ενδυνάμωση των παικτών. Σε αυτή τη προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μιχάλης Παυλής γιατί άργησε να ξυπνήσει ,κάτι η κουραστική προπόνηση κάτι η χτεσινοβραδινή συναυλία που υπήρχε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ΑΕΚ είχε σαν αποτέλεσμα να μην ξυπνήσει εγκαίρως ο ποδοσφαιριστής.



Ένας από τους παίχτες που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στον προπονητή είναι ο Ίλιε Ιορντάκε . Από της πρώτες προπονήσεις από τη Αθήνα έδειξε την όρεξη που έχει για να παίξει μπάλα αφού έχει να αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο και το μόνο φοβούνται στη ΑΕΚ είναι ένας πιθανός τραυματισμός λόγω της κουραστικής προπόνησης.



Ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα Στέφανο Καποτζούκα, δήλωσε στην εφημερίδα Goal ότι δεν έχει γίνει καμιά πρόταση για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Στασιμότητα για το θέμα με τον Εντίνιο όσο παίρνουν οι μέρες και δεν έρχεται καμία πρόταση στην ΑΕΚ για την πώληση του τόσο φαντάζει η επιστροφή του στην ΑΕΚ και στης προπονήσεις εάν στης επόμενες μέρες δεν έρθει κάποια πρόταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου