ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

MEΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ



Ο Νίκος Θανόπουλος, πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ,είναι ο νέος προέδρος της Σούπερ Λίγκας, εξελέγη ομόφωνα αφού δεν υπήρχε κανένας άλλος υποψήφιος. Ο νέος πρόεδρος θα έχει διετή θητεία .

Η αποστολή της ΑΕΚ για το Ζέεφελντ

Αυριο το πρωι αναχωρει η αποστολη της ΑΕΚ για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Οι παίχτες αυτοί είναι

Καφές, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Ρίκκα, Μπλάνκο, Λαγός, Μπερνς, Σάχα, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Ντιούφ, Παυλής, Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Καράμπελας, Ιορντάκε, Λούκατς, Μάκος, Γιαχάγια, Παληγεώργος, Μανωλάς, Μοσχονάς.

Στο Ζέεφελντ η ΑΕΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά, με Σλάβια Πράγας (18/7), Κλουζ (21/7), Ανκαραγκουτσού (24/7) και Μπουργκάς (27/7), τα οποια οι φιλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν από το Νovasports καθώς και το έντος έδρας ματς για το Europa League.


Εντός της ημέρας θα γίνει νέα επαφή της ΑΕΚ με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη , η νέα πρόταση θα είναι βελτιωμένη από την αρχική.

Νέα κρούση και για Λεονάρντο , της τελευταίες μέρες η διοίκηση της ΑΕΚ και αυτή του Λεβαδειακού έχουν βρει κάποιο σημείο επαφής.

Αυτή περίπτωση της μεταγραφής του Λεονάρντο μοιάζει κατά πολύ με αυτή του Μάκου καθώς ο προπονείτε μονός του καθώς ο προπονητής του Λεβαδειακού δεν τον υπολογίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου