ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ



ΑΕΚ - Ανκαραγκούτσου

Μόλις στο 2 μετά από ένα φάουλ που κέρδισε ο Σκόκο λίγο έξω από την περιοχή το εκτέλεσε ο Καφές και με ένα φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 15 μια σέντρα που έκανε από αριστερά ο Σοσίμπο έπιασε την κεφαλιά ο Οσγκούρ μέσα από την μικρή περιοχή εκεί αδράνησε ο Λούκατς και έκανε το 1-1.

Στο 38 ο Σκόκο λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κοντράρισε και βρήκε κόρνερ.

Στο 40 την ιδία τύχη είχε και ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Γιαχάγια

Στο 45 μετά από ένα φάουλ από δεξιά που εκτέλεσε ο Σκόκο έπιασε την κεφαλιά ο Κυργιάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ σαν επιθετικό φάουλ , αυτό όμως δεν φάνηκε στην τηλεόραση.

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ στο 46 και πάλι ο Καφές ήταν ο σκόρερ μετά από ένα συνδυασμό με τον Μπλάνκο έπιασε ένα δυνατό σουτ και έκανε το 2-1.

Στο 68 δοκάρι με τον Μαϊστόροβιτς μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ισοφάριση στο 70 έγινε όταν βγήκε μια σέντρα από δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μουράτ με πλάσε από την μικρή περιοχή έκανε το 2-2.

Ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ματς στο 84 διότι η καταιγίδα ήταν έντονη ενώ είχε σκοτεινιάσει αρκετά και η ορατότητα ήταν περιορισμένη

.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους : Λούκατς, Γεωργέας (46' Κουτρομάνος), Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος (Αλβες), Καφές (75' Γκέντσογλου), Μάκος (46' Μαντούκα), Γιαχάγια (46' Ενσαλίβα), Σκόκο (46' Ιορντάκε), Μπλάνκο (61' Παυλής), Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου