ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ Novasports fm


Ο Νίκος Θανόπουλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο νέος πρόεδρος της Super League μίλησε στον Novasports fm με τον Χρηστο Σωτηρακοπουλο.

Ο πρόεδρος μίλησε κυρίως για τα θέματα της Super League και μονό για το θέμα για τον Σεϊταρίδη.

Για την Super League ειπε ότι είναι μεγάλη ευθύνη που ανέλαβε και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν για να βγει πρόεδρος και εξειρε το έργο τον προκατόχων του για το σημερινό επίπεδο που βρίσκεται η Super League.

Όλοι οι πρόεδροι των ΠΑΕ πρέπει να αναλάβουν της ευθύνες τους για να υλοποιηθεί το έργο της Super League ώστε να ξαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα.

Για την διαιτησία ειπε ότι είναι σε καλό δρόμο και αυτοί που την διοικούν είναι αξιόπιστοι και έντιμοι άνθρωποι.

Μίλησε ότι για το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινάει από της αρχές Αυγούστου γιατί οι νέες συνθήκες έχουν αλλάξει , ώστε οι Ελληνικές ομάδες να έχουν παιχνίδια στα ποδιά τους γιατί λόγω τον προκριματικών αγώνων για την Ευρώπη και η Ευρώπη έχει γίνει απαραίτητη για της ομάδες κυρίως για οικονομικούς λόγους. Το μόνο πρόβλημα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τον Αύγουστο.

Για την θητεία του Πηλαδακη στην προεδρία της Super League ότι ήταν αρκετά πετυχημένη καθώς πέτυχε ένα μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο , άλλαξε αρκετά πράγματα κυρίως θεσμικά θέματα και τώρα εγώ πρέπει να υλοποιήσω κάποια από αυτά που ξεκίνησε ο Πηλαδακης όπως την καταπολέμηση της βίας και να βελτίωση των σχέσεων με την αστυνομία.

Τόνισε ότι η Super League πρέπει να υπάρχει αξιοπιστία , ισονομία για όλους για κάνουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο καλύτερο .Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όλοι έτσι πρέπει να το βλέπουν.

Όσο για το θέμα με τον Σεϊταρίδη ότι εχθές είχε μια συνάντηση μαζί του και το πρώτο είναι για τον παίχτη να βρει ομάδα από το εξωτερικό και να περιμένει 10-15 μέρες να δει τι θα γίνει εάν όμως δεν βρει ομάδα τότε η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη επιλογή του, όσο για το οικονομικό θέμα τόνισε ότι η ΑΕΚ θα κάνει την υπέρβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου