ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Η απογευματινή προπόνηση είχε ασκήσεις με μπάλα ,μια άσκηση ήταν για την κατοχή μπάλας με πίεση , ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς χώρισε τους οι παίχτες σε 2 ομάδες στο μισό γήπεδο ώστε να υπάρχει πολύς χώρος όπως σε κανονικό παιχνίδι.

Σκοπός της άσκησης ήταν να υπάρχει σωστή κυκλοφορία της μπάλας με την μια.

Σε κάποιες φάσεις την άσκηση δεν εκτελούσαν καλά οι Ενσαλίβα, ,Ταχτσίδης και Μαϊστόροβιτς οι οποίοι τα ακούσαν καλά από τον προπονητή.

Στο τέλος της προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς μάζεψε όλους τους παίχτες και τους μίλησε για της ασκήσεις για το πώς πρέπει να εκτελούν και τον σκοπό των ασκήσεων που κάνουν , ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς θέλει να καταλάβουν να κάνουν σωστά αυτά που τους ζητάει ώστε να μπουν πιο γρήγορα στην νέα φιλοσοφία για το παιχνίδι που θέλει να έχει για την νέα περίοδο.

Εχθές τελικά έγινε η νέα πρόταση για την απόκτηση του Λεονάρντο, ο Νίκος Θανόπουλος επικοινώνησε με τον ομόλογο του Λεβαδειακού , η πρόταση είναι βελτιωμένη από την προηγουμένη κατά 100.000 ευρώ και περιλαμβάνει ποσοστό γύρω στο 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίχτη καθώς και δανεισμό ενός παίχτη. Σήμερα ο πρόεδρος του Λεβαδειακού θα βρίσκεται στην Αθήνα για συναντηθεί με τον Νίκο Θανόπουλο για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του παίκτη.

Τελικά στης 8 Αυγούστου θα γίνει στο ΟΑΚΑ το φιλικό με την Μπόκα Τζουνιορς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου