ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ


Ισόπαλο έληξε το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με την Κλουζ με 1-1.

Με δυο διαφορετικές ενδεκάδες αγωνίστηκε η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην Αυστρία.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους βασικούς με τους

Σάχα, Χουανφράν, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Ενσαλίβα, Καφές, Μπερνς, Σκόκο , Μαντούκα, Μπλάνκο.

Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ είχε μερικά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά όσο περνούσε η ώρα οι κεντρικοί ανέβαζαν την απόδοση τους και η Ένωση δημιούργησε κάποιες φάσεις μπροστά στην εστία της Κλουζ.

Με την εναλλαγή των θέσεων από Σκόκο και Μαντούκα μια δεξιά και μια αριστερά δημιούργησαν κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Σε μια από αυτές ο Μαντούκα κέρδισε φαουλ λίγο έξω από την περιοχή την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκόκο που με μια κοντινή πάσα τροφοδότησε τον Μπλάνκο μέσα στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτα της Κλουζ.


Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους

Σάχα, Κουτρομάνος, Άλβες, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Ντιούφ, Τζιμπούρ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε λίγο πιο ζωηρά το δεύτερο ημίχρονο εάν και αγωνίζονταν με όλους τους νέους δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις με τους Ταχτσίδη , Ντιούφ και Τζιμπούρ ο οποίος είχε δοκάρι μετά από μια υπεροχή πάσα του Ταχτσίδη.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου ισοφαρίστε όταν έγινε μια σέντρα από δεξιά η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Μανωλά και ο διαιτητής είδε χέρι με αποτέλεσμα να δείξει πεναλτυ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καντού κάνοντας το 1-1.

Σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ ήταν καλή μετά από ένα χρονικό διάστημα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που ανέβασαν οι κεντρικοί την απόδοση τους υπήρχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Και στο δεύτερο ημίχρονο οπού οι νέοι ήθελαν να δείξουν πολλά στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Βέβαια τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από την σκληρή προετοιμασία και φάνηκε , αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου