ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ


Μετά από 20 μέρες σκληρής δουλειάς εχθές το βράδυ επέστρεψε από το Ζέεφελντ της Αυστρίας ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία κυρίως με της καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκεί αρκετό κρύο αλλά και πολύ βροχή , μια προετοιμασία που στηρίχθηκε κατά πρώτο λόγω στο τομέα της φυσικής κατάστασης και στον τομέα της ταχτικής.

Εμφανή ήταν τα σημάδια της κούρασης των παιχτών της ΑΕΚ όπως φανήκαν εχθές το βράδυ στο αεροδρόμιο από την σκληρή δουλειά στην Αυστρία.

Υπάρχουν θετικά και κάποια αρνητικά μετά από αυτήν την προετοιμασία.

Θετικά είναι ότι η ΑΕΚ κέρδισε κάποιους παίχτες όπως ο Καφές που μετά την εκλογή του ως αρχηγός της ομάδας και σε έναν νέο ρολό που τον θέλει ο προπονητής του έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ένας άλλος παίχτης ήταν ο Γιαχάγια που έδειξε αρκετά καλά πράγματα και ίσως τελικά δεν παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

Ο Μαντούκα που φέτος έκανε προετοιμασία έδειξε ότι μπορεί να έχει θέση βασικού στην ομάδα.

Υπήρξαν και άλλοι παίχτες που έδειξαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι μπορεί να τους υπολογίζει μερικοί από αυτούς ήταν οι Ταχτσίδης , Ιορντάκε , Γκέντζογλου , Μάκος , Αραμπατζής.

Βεβαία ο τομέας της φυσικής κατάστασης που δουλεύτηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για μην έχει η ΑΕΚ τα περσυνά ήταν ικανοποιητικός κατά ένα μεγάλο ποσοστό που θέλει ο προπονητής.

Από τα αρνητικά ήταν ο σε όλα τα φιλικά ματς που έδωσε η ΑΕΚ φάνηκε ότι λείπει η τελική πασά για να φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς.

Για αυτό η Ένωση θα προχωρήσει σε μια μεταγραφή για να καλύψει αυτό το κενό που μάλλον θα είναι ο Λεονάρντο που έγινε μια νέα προσπάθεια για έναν καλύτερο διακανονισμό στης δόσεις αποπληρωμής του , και ίσως μέχρι αύριο να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ρεπό σήμερα και αύριο για να ξεκουραστούν οι παίχτες.

Με την αποστολή της ΑΕΚ δεν ήρθαν οι Μαίστόροβιτς , Ενσαλίβα , Χετεμάι και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου