ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011


Σε ένα μέτριο ματς η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τον τίτλο μετά από 9 χρονιά νικώντας τον Ατρόμητο με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή αλλά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου και η ψυχολογία της ανέβηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που μπήκε πιο δυνατά αναζητώντας ένα δεύτερο γκολ, τελικά πέτυχε άλλα δυο με τους Μπαχά και Καφέ.

Α Ημίχρονο

15 Εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΚ με τον Σκόκο, ο Δέλλας δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά από τον Αναστασάκο, ο οποίος έδιωξε την μπάλα.

23 Ο Καμαρά μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, προσπάθησε να βρει τον Αναστασάκο, ο οποίος βρισκόταν σε καλη θέση, όμως ο Γεωργέας πρόλαβε και έκοψε την μπάλα.

28 ΓΚΟΛ 0-1 η ΑΕΚ. Ο Σκόκο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος έκανε την κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

32 Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Σκόκο ο Μπαχά.

36’ Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μπαχά ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή του Ατρομήτου, έκανε το σουτ, όμως ο Ιτάνζ απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια.

Β Ημίχρονο

47 Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά αλλά η μπάλα, από την κεφαλιά του Αναστασάκου, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σάχα.

53 Ο Νεμπεγλέρας εκτέλε φάουλ από αριστερά ο Μπαζίνσκι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο χορτάρι και μετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τηςΑΕΚ.

57 Ο Λαγός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Δέλλας πήρε την κεφαλιά, ο Ιτάνζ απέκρουσε και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του στην επαναφορά ο Μπαχά δίνει πάλι στον Δέλλα, ο οποίος έκανε το σουτ και την έστειλε λίγο άουτ.

77 ΓΚΟΛ 0-2 η ΑΕΚ. Ο Καφές με κοντινή προβολή δίνει ασίστ στον Μπαχά ο οποίος με δυνατό σουτ νικάει τον Ιτάνζ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα..

81 Ο Γεωργέας κάνει την σέντρα από δεξιά να βρίσκει τον Μπαχά, αλλά το σουτ που κάνει στέλνει την μπάλα άουτ.

85 ΓΚΟΛ 0-3 η ΑΕΚ. Ο Καφές, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ, κάνει το πλασέ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. του Ατρομήτου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης):Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Τάτος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Σαγκανόφσκι (65' Μπρίτο), Καμαρά (90' Σαμπού), Αναστασάκος

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Σάχα, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Σκόκο (32' Μπαχά), Μπλάνκο (70' Καφές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου