ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Η ατυχία αλλά και το σκληρό παιχνίδι των παιχτών του Βόλου αλλά μερικά λάθη του διαιτητή στέρησαν την νίκη από την ΑΕΚ.

Α Ημίχρονο

20': Πρώτο καλό σουτ για την ΑΕΚ! Το κάνει ο Σκόκο από το ύψος του ημικυκλίου -κι αφού πρώτα είχε ελευθερωθεί από τα μαρκαρίσματα- αλλά ο Γιακούποβιτς πέφτει στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει.

26': Σε ωραία αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Σκόκο κάνει "πονηρή" σέντρα-σουτ από αριστερά και αναγκάζει τον Γιακούποβιτς να αποκρούσει με τις άκρες των δαχτύλων σε κόρνερ.

33': Καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Γκερέιρο βγάζει "σκαφτή" κάθετη μπαλιά για τον Σκόκο, αλλά πριν ο Αργεντινός "τσιμπήσει" την μπάλα, ο Γιακούποβιτς (που έχει βγει από την εστία του) προλαβαίνει να τον κόψει!

35': Μετά από σέντρα του Μίτσελ από δεξιά, ο Μανωλάς πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Γιακούποβιτς μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

40': Ο Σκόκο δοκιμάζει για μια ακόμα φορά το πόδι του έξω από την περιοχή (και αριστερά), αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς.

42': Καλή φάση για τους Βολιώτες! Ο Ρόκας κοντρόλαρε έξω από την περιοχή και "έστρωσε" για τον Μαρτίν, αλλά το βολέ που έπιασε εκείνος στην κίνηση πέρασε ψηλά άουτ.

Β Ημίχρονο

46': Με την έναρξη κιόλας του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σκόκο βγήκε από δεξιά στην αντεπίθεση, έπιασε εξαιρετικό σουτ από πολύ διαγώνια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι του Γιακούποβιτς.

51': Ο Μπαχά γύρισε ωραία και έπιασε συρτό σουτ έξω απ' την περιοχή, αλλά ο Γιακούποβιτς έπεσε στην αριστερή του γωνία κι έδιωξε σε κόρνερ.

66': Καλή φάση -μετά από ώρα- για την ΑΕΚ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σκόκο από δεξιά, ο Ντιόπ παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

68': Μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα στρώνεται στον Έντερ, αλλά το απευθείας σουτ που κάνει εκείνος φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

69': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Έντερ βγαίνει μόνος του από δεξιά, ανοίγει την μπάλα παραπάνω και αναγκάζεται να πασάρει (αντί να πλασάρει) και το σουτ του Γκερέιρο -που ακολουθεί- κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

70': Ο Σκόκο μπαίνει από δεξιά, γυρίζει στην περιοχή, αλλά το σουτ του Δέλλα στην κίνηση κοντράρει και φεύγει ξανά κόρνερ!

71': Απ' την εκτέλεση του κόρνερ, ο Δέλλας ευνοείται από τις κόντρες και σουτάρει με δύναμη, αλλά ξανά η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ!

73': Εκπληκτικό σόλο του Έντερ καταλήγει σε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Γιακούποβιτς πέφτει στην αριστερή του γωνία και αποκρούει!

84' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ! Ο Μπρέσκα εκτελεί φάουλ, ο Ντολεζάει νικά τους πάντες στον αέρα και με ωραία κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σάχα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Άλβαρες, Ρόκας (52' Ακόστα), Μόνχε (93' Γκότοβος), Μπρέσκα (88' Τομάς), Μαρτίν
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας (67' Έντερ), Ντιόπ, Λαγός, Μίτσελ (88' Ματέος), Γκερέιρο (85' Λεονάρντο), Σκόκο, Μπαχά.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου