ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Είναι κρίμα που σήμερα παίζαμε με κλειστές θύρες και δεν ήταν εδώ ο κόσμος να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Στα πλέι οφ εντός έδρας παίξαμε μόνο ένα ματς, το πρώτο. Το είχα τονίσει και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τρόπος να διαμαρτυρηθούμε κι εμείς κόντρα στη βία στα γήπεδα. Θεωρώ ότι δεν είναι λύση να αποκλείονται οι καλοί φίλαθλοι μας από το να έρθουν στο γήπεδο. Κακομεταχειρίζονται μια σοβαρή ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει.

Και με αυτές τις αντιξοότητες, πάντως, η ομάδα βελτιώνεται και έχει αποδείξει τεχνικά, τακτικά και σε φυσική κατάσταση ότι είμαστε πολύ καλοί. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα που προσπάθησε να μας αντιμετωπίσει αλλάζοντας το σύστημα αλλά ακόμη κι έτσι πήγαμε πολύ καλά. Ξέρουμε πάντως ότι ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα και πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ ακόμη. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δυσκολίες και παίζοντας πάντα, φυσικά, εκτός έδρας.

Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη κυρίως στους συμπατριώτες μου από την Λόρκα της Μούρθια της Ισπανίας για αυτό που συνέβη με τον σεισμό και τις ανθρώπινες απώλειες που υπήρξαν.

Είναι πολλά που κρίνουν τους αγώνες. Η ένταση, η πίεση, οι στημένες φάσεις. Όλα αυτά μετράνε. Νομίζω ότι είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ από στημένες φάσεις και αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει πολλή δουλειά. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα των παικτών του γιατί το δουλεύουμε στις προπονήσεις και μετά το μεταφέρουν στο γήπεδο, στον αγώνα.

Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα। Έχουμε ακόμη ένα ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ αξιόλογο ότι έχουμε 8-0 γκολ κόντρα σε αυτούς στα τελευταία ματς γιατί είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες που έκαναν καλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία δε δέχεται εύκολα γκολ. Το 8-0 υπέρ μας λέει πολλά».


Η βαθμολογία

ΑΕΚ 8 (5-1)
ΠΑΟΚ 6 (4-5)
Παναθηναϊκός 4 (3-5)
Ολυμπιακός Βόλου 3 (3-4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου