ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

AEK Supporters Club


Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά και κυρίως την ίδια αγάπη για την ΑΕΚ .
Πιο συγκεκριμένα, είμαστε μια ομάδα ενεργών φιλάθλων, που λειτουργούμε έχοντας πλήρη γνώση και επίγνωση της ξεχωριστής θέσης που έχει η ΑΕΚ στην καρδιά όλων μας. Για το λόγο αυτό, ενώνουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να διαχειριστούμε όλοι μαζί με επιτυχία την υπάρχουσα πραγματικότητα και να μπορέσουμε να τη μετατρέψουμε σε ευκαιρία, ώστε, υπερήφανοι πια, να παραδώσουμε την ιδέα ΑΕΚ στις επόμενες γενιές.
Ξέρουμε ότι είναι στο χέρι μας να ορίσουμε το παιχνίδι και να αποδείξουμε ότι η ενότητα, οι κοινοί στόχοι, ο σωστός σχεδιασμός και η συνέπεια μπορούν και θα μας κάνουν πρωταγωνιστές.
Δεν αρκούμαστε στα λόγια και κάνουμε την αγάπη μας πράξη, όχι μόνο στηρίζοντας οικονομικά την ομάδα, αλλά αποκτώντας ουσιαστικό, θεσμικό και λειτουργικό ρόλο μέσα σε αυτήν.
Oι προσωπικές μας απόψεις μπορεί να διαφέρουν, οι θέσεις μας να ποικίλουν, αλλά η ενότητα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξης μας. Σε αυτή τη βάση λειτουργούμε σε συνεργασία με τη Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, έχοντας κοινό στόχο την επιτυχία της ομάδας και κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για την ΑΕΚ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ και συγκεκριμένα
• Συμμετέχουμε, μέσω εκπροσώπου, στο Διοικητικό Συμβούλιο
• Διοργανώνουμε μηνιαία συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
• Ορίζουμε τριμηνιαία συνάντηση με τον προπονητή, τους αρχηγούς της ομάδας
• Θέτουμε τον εαυτό μας, τις γνώσεις μας και τα μέσα που διαθέτουμε στη διάθεση της ομάδας προκειμένου, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, να οργανώνουμε και να υλοποιούμε ενέργειες που βάζουν τις βάσεις για το μέλλον που αξίζει στους 1.500.000 φιλάθλους και της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
• Παρακολουθούμε όσες προπονήσεις της ομάδας επιθυμούμε
• Μοιραζόμαστε με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία τις μοναδικές στιγμές της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο εξωτερικό (σε προνομιακές τιμές)
• Συναντιόμαστε, ανταλλάσσουμε απόψεις και ξαναζούμε την ιστορία μας με τους παλαιμάχους μας
• Ταξιδεύουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και παρακολουθούμε τους αγώνες μαζί με τη Διοίκηση (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
• Προπονούμαστε από τους τεχνικούς της ομάδας και διοργανώνουμε ετήσιο τουρνουά με τους παλαιμάχους, τη Διοίκηση και τους παίκτες, ενώ το κύπελλο που σηκώνει ο νικητής συμβολίζει την ενότητα και την αγάπη που μοιραζόμαστε όλοι για την ΑΕΚ της ζωής μας.

Παρακινούμαστε από την αγάπη μας για την ΑΕΚ.
Εμπνεόμαστε από όλα όσα πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ένδοξη πορεία της.
Δεσμευόμαστε να παραδώσουμε την ιδέα ΑΕΚ ξανά ζωντανή και υπερήφανη στις επόμενες γενιές.

Γι’ αυτό είμαστε ΑΕΚ.
Γι’ αυτό είμαστε μέλη του AEK SUPPORTERS CLUB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου