ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ




Έξαλλοι είναι στις τάξεις της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, καθώς ισχυρίζονται πως επηρέασε ή ακόμη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των Θεσσαλονικέων.

Ο Περικλής Βασιλάκης με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, μετά το παιχνίδι της Τούμπας, αναφέρθηκε σε κάθε αμφισβητούμενη φάση που έγινε στο παιχνίδι.

Τα λάθη του Σιδηρόπουλου δεν ηταν λιγα σε βαρος της ΑΕΚ.

27' Δεν υπάρχει περίπτωση για χέρι του Ντιόπ εδώ, καθώς βρίσκει την μπάλα με τον ώμο।

30' Ρήψη καπνογόνου στον αγωνιστικό χώρο, ο Σιδηρόπουλος όφειλε να διακόψει το ματς।

36' Πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει παράβαση, διότι ο Σάχα δεν βρίσκει ούτε την μπάλα αλλά ούτε τον Φωτάκη ο οποίος πέφτει θεαματικά για να εκβιάσει το πέναλτι, το οποίο και το κερδίζει

45' Λανθασμένη κίτρινη κάρτα στον Μάκο για επικίνδυνο παίξιμο αλλά η αντίδραση του «κιτρινόμαυρου» χαφ θα μπορούσε να επιφέρει και δεύτερη κάρτα στην ίδια φάση.

49' Λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ στον Σαλπιγγίδη.

70΄Αψιμαχία Λίνο-Μάκου. Ο Μάκος παίρνει λανθασμένα την δεύτερη κίτρινη. Αυτός που σπρώχνει τον Λίνο είναι ο Γεωργέας και όχι ο Μάκος που πήρε την κόκκινη.

78' Λανθασμένη υπόδειξη του πρώτου βοηθού για οφσάιντ στον Λεονάρντο.

88' Χέρι του Αθανασιάδη στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ύστερα από κεφαλιά του Δέλλα, ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι διότι έγινε σε κοντινή απόσταση.

92' Αγκωνιά του Κοντρέρας εκτός φάσης στον Δέλλα η οποία επισύρει κίτρινη αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ।



93' Γροθιά του Γκαρσία σε Μίτσελ πρώτα στο κεφάλι και μετέπειτα στο στομάχι και μετά έπιασε από τον λαιμό τον Ντιόπ। Σε περίπτωση που Σιδηρόπουλος καταγράψει το επεισόδιο, τότε Γκαρσία ενδέχεται να τιμωρηθεί με βαριά ποινή।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου