ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ


Μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Αμερικάνο έστειλαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του συλλόγου παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών (ΣΠΑΚΕ) σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Κόσμος πολύς στο κλειστό δεν βρέθηκε, ωστόσο η διάθεση των εισιτηρίων είχε αρκετά ικανοποιητική ανταπόκριση και τα έσοδα θα διατεθούν στον «Παγκόσμιο» που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με κορυφαίους τον Άγγελο Κορωνιό που πέτυχε 20 πόντους με 5 τρίποντα και τον Γιάννη Γιαννούλη που πρόσθεσε 24 πόντους πήραν τη νίκη με 85-75 απέναντι στους παλαίμαχους, από τους οποίους ξεχώρισε με 28 πόντους ο Σάκης Τζαλαλής. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, ήταν το τελευταίο που είχε σημασία.

AEK: Γαλακτερός 13 (1), Ποδαράς 3 (1), Κορωνιός 20 (5), Αγιασωτέλης 4, Γιαννούλης 24, Μαργαρίτης 9 (1), Αντζουλάτος 2, Σκουρτόπουλος 2, Λανές 5 (1). Επαιξαν και οι Τσοσκούνογλου, Αριδάς. Προπονητές οι Τρόντζος, Βασιλειάδης.

ΣΠΑΚΕ: Φακουκάκης 8, Μπακίρογλου 14 (3), Ράμμος 2, Λινάρδος 12, Δημητροκάλης 13, Κορωναίος 13, Τζαλαλής 28 (1). Επαιξαν και οι Ζάκος, Παπακωνσταντίνου, Ζωγράφος, Χαϊκάλης. Προπονητές οι Αλεξανδρής, Παπαϊωάννου.

Διαιτητές: Τσαγκαμίλης, Δουβής, Βιδάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου