ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡFM



Τη σημασία που είχε για τον ίδιο το γκολ που σημείωσε στην εκπνοή της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, χάρη στο οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στην Α1 Ανδρών στο χάντμπολ η ΑΕΚ, έκανε γνωστή ο Χριστόφορος Μπακαούκας. Σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο ίντερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε παράλληλα στο Κύπελλο που ακολουθεί, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Έλληνας παίκτης, είπε:

Για το γκολ που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ:
«Ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου και θα με στιγματίσει για όλη μου τη ζωή, γιατί με αυτό γράψαμε ιστορία».

Για τους αρχικούς στόχους της ομάδας:
«Από 1η Αυγούστου που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία, μέχρι σήμερα έχουμε κουραστεί πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι και να πάμε για το καλύτερο μέσα στη χρονιά. Δεν ήταν στόχος από την αρχή το πρωτάθλημα, αλλά η τετράδα και μετά βλέπουμε. Στόχος ήταν το Κύπελλο. Είμαστε περήφανοι για όλες τις στιγμές που έχουμε ζήσει φέτος».

Για τα τελευταία δευτερόλεπτα του χθεσινού αγώνα:
«Η ψυχολογία είναι ότι πρέπει να βάλεις γρήγορα τα γκολ, να ισοφαρίσεις και να προηγηθείς, αφού δεν μας έφτανε η ισοπαλία. Ο τίτλος που στιγματίζει αυτό το ματς είναι “από την κόλαση στον παράδεισο”. Δεν πίστευα ότι μπορεί να γυρίσει αυτό το παιχνίδι. Όταν πήρα την μπάλα στα χέρια μου στο τέλος ήμουν 500% σίγουρος ότι θα το βάλω. Το μόνο που σου μένει σε αυτό το σημείο είναι να βάλεις γκολ, δεν μετράνε ούτε συστήματα, ούτε τίποτα. Το ήθελε θεός να το πάρουμε. Τον χρειαζόταν και ο κόσμος της ΑΕΚ αυτό τον τίτλο».

Για τους παίκτες τους ΠΑΟΚ που βγήκαν και χειροκρότησαν παρά την ήττα τους:
«Είναι προς τιμήν της ομάδας του ΠΑΟΚ και του κόσμου του που δεν έκαναν ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα και άφησαν το παιχνίδι να διεξαχθεί σε πολύ καλό κλίμα. Το άθλημα πρέπει να το βλέπουμε σαν ευχαρίστηση».

Για τα επεισόδια γενικότερα:
«Εμείς από την πλευρά μας καταδικάζουμε όλα τα επεισόδια. Η βία είναι ελληνικό φαινόμενο που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Πρέπει από φέτος να τα απομονώσουμε. Να έρχεται ο κόσμος και να απολαμβάνει το θέαμα, να μην υπάρχει βία. Εμείς προσφέρουμε ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας».

Για το μέλλον της ΑΕΚ:
Το μπάτζετ είναι γύρω στα 250.000 ευρώ, αλλά πρέπει να μπει κάποιος και να βάλει αυτά τα λεφτά. Το δύσκολο είναι ότι δεν υπάρχουν χορηγίες στο χάντμπολ. Μεγάλη συμμετοχή στην άνοδό του παίζει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που μπήκαν στο άθλημα και του έχουν δώσει ώθηση. Να το σκεφτούν σοβαρά όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας και να ασχοληθούν με το άθλημα».

Για το Κύπελλο:
Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος, αλλά από τη στιγμή που πήραμε το πρωτάθλημα έχουμε τον πρώτο λόγο να πάρουμε και το Κύπελλο. Βέβαια πρέπει να προσέχουμε γιατί αν πας με τον ενθουσιασμό αυτόν, μπορεί να μείνεις στα πανηγύρια και να χάσει τον τίτλο. Σίγουρα ο πρώτος στόχος μας από εδώ και πέρα είναι το Κύπελλο».

Πηγή sport-fm.gr

1 σχόλιο: