ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ




Την Κυριακή (22/5, 19.00) διεξάγεται στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας φιλικό, με στόχο την ενίσχυση του Γιώργου Αμερικάνου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Υγεία" λόγω προβλημάτων υγείας. Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ πραγματοποίησε η ΚΑΕ της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Ημέρα του "Παγκόσμιου" θα είναι η Κυριακή, καθώς όλος ο αθλητικός κόσμος τιμάει τον Γιώργο Αμερικάνο στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ. Ολοι οι φίλαθλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην μεγάλη αυτή προσωπικότητα, που περνάει ταλαιπωρία με την υγεία του.

Ο Γιώργος Αμερικάνος μας χρειάζεται και πρέπει να είμαστε εκεί. Μας έχει προσφέρει απλόχερα ανυπέρβλητες χαρές, φοβερές συγκινήσεις, έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό. Όλοι μας τον εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε το ήθος του, την αφοσίωση του στο ελληνικό μπάσκετ και την ΑΕΚ, αλλά κυρίως την αξιοπρέπεια του.

Θα τον ευχαριστήσουμε δίνοντας το παρών στην μεγάλη γιορτή που θα γίνει στις 19.00GR στο κλειστό του Ιωνικού, όπου οι τυχεροί θα παρακολουθήσουν υπερθέαμα. Οι παλιοί θα μελαγχολήσουν βλέποντας τους μεγάλες αστέρες της εποχής τους να ξεδιπλώνουν τις αγωνιστικές τους αρετές και οι νεότεροι θα μάθουν πως παίζεται το καλό μπάσκετ. Αξιέπαινη η πρωτοβουλία που πήρε ο ΣΠΑΚΕ, τα μέλη του οποίου προσκάλεσαν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού.

ΑΕΚ παλαίμαχοι: Αγιασοτέλης Γιώργος, Αριδάς Παναγιώτης, Γαλακτερός Νάσος, Γκούμας Βασίλης, Κόντος Απόστολος, Λανές Βασίλης, Κορωνιός Άγγελος, Μπογασιώτης Κωνσταντίνος, Παταβούκας Κωνσταντίνος, Ποδαράς Δημήτρης, Σκουρτόπουλος Θανάσης, Τσοσκούνογλου Νίκος.
Προπονητής: Τρόντζος Γιώργος.
Βοηθός προπονητή: Μπαμπανικολός Νίκος.

Ομάδα ΣΠΑΚΕ: Αλεξανδρής Βαγγέλης, Αραποστάθης Παύλος, Αντζουλάτος Τόλης, Γιαννούλης Γιάννης, Δημητροκάλης Δημήτριος, Ζωγράφος Νίκος, Κουρουπάκης Ιωσήφ, Κορωνέος Παναγιώτης, Λινάρδος Νίκος, Μπακίρογλου Μενέλαος, Παπακωνσταντόπουλος Τάκης, Ράμος Θανάσης, Σάκος Γιώργος, Τζαλαλής Σάκης, Φακουκάκης Μιχάλης, Χαϊκάλης Ανδρέας.
Προπονητές: Αλεξανδρής Βαγγέλης, Γκιούσμας Βασίλειος.

Διαιτητές: Δουβής Σταύρος, Βιδάλης Θόδωρος, Τσαγκαμίλης Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου