ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Η ΑΕΚ πάλεψε σαν θηρίο μέσα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Σιδηρόπουλο, όμως ηττήθηκε με 2-1 - Τίποτα δεν τέλειωσε για την Ένωση που πάει για τη νίκη στο Βόλο - Με 10 παίκτες από το 74' η ΑΕΚ μετά από άδικη αποβολή του Μάκου, με 10 τελείωσε και ο ΠΑΟΚ επειδή ο Γκαρσία έπαιξε ξύλο με... όλη την ΑΕΚ στο 93'.

Α Ημίχρονο

10': Μετά από αδράνεια του Κοντρέρας, ο Σκόκο του "κλέβει" την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που επιχειρεί να κάνει από δεξιά για τον Μπλάνκο δεν είναι καλό και φεύγει άουτ.

14' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Νάτσο Σκόκο βρίσκει χώρο από τον άξονα, πιάνει ένα φοβερό σουτ από τα 35 μέτρα και η μπάλα -αφού παίρνει φοβερό φάλτσο και σκάει δύο φορές στο έδαφος- ξεγελά τον Χαλκιά και καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

27' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Ντιόπ -για τον οποίο ο διατητής θεώρησε (λανθασμένα) ότι σταμάτησε με το χέρι μια κάθετη μπαλιά του Βιεϊρίνια., Ο Γκαρσία εκτελεί συρτά και με δύναμη το φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής και, αφού περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μανωλά (που πήδηξε στο τείχος), στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σάχα.

34': Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Λαγό, ο Δέλλας νικά τους πάντες στον αέρα και πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Χαλκιάς είναι σωστά τοποθετημένος και μπλοκάρει.

36' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!: Μετά από λάθος απομάκρυνση του Σάχα, ο Βιεϊρίνια βγάζει τον Φωτάκη τετ α τετ με τον Αργεντινό γκολκίπερ και στην έξοδο του τελευταίου στα πόδια του, ο διαιτητής θεωρεί ότι υπάρχει ανατροπή. Ο Βιτόλο αναλαμβάνει την εκτέλεση και με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία νικά τον Σάχα.

44': Ο Σκόκο εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση αριστερά και ο Χαλκιάς -παρόλο που δυσκολεύεται- αποκρούει με τις γροθιές σε κόρνερ.

Β Ημίχρονο

47': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Σε ωραία εκδηλωμένη επίθεση, ο Μίτσελ βρίσκει χώρο και πιάνει δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Χαλκιά!

70' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Μετά από μια αψιμαχία των Μάκου και Λίνο -και συνεχείς διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον βοηθό- ο πρώτος βγάζει από μια κίτρινη κάρτα στους δύο παίκτες. Αυτή είναι η δεύτερη, όμως, για τον μέσο της ΑΕΚ, που αποβάλλεται!

79': Σέντρα του Γεωργέα από δεξιά, κεφαλιά του Λεονάρντο στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έφυγε ψηλά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά।

92' Αιμόφυρτος ο Δέλλας από αγκωνιά του Κοντρέρας.

93' Αλητεία από Γκαρσία! Ρίχνει γροθιά στον Μίτσελ, αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, τον ξαναχτυπάει στην κοιλιά και στη συνέχεια, ο Ντιόπ, που πάει να τον ηρεμήσει, δέχεται κι αυτός χτύπημα

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έτο, Βιτόλο, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης (87' Ελ Ζαρ), Φωτάκης (80' Τσουκαλάς), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Λαγός (55' Μπαχά), Σκόκο (76' Γκερέιρο), Μπλάνκο (62' Λεονάρντο).

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου