ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ



Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου, μία έκπληξη περίμενε τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο…

Στον αγωνιστικό χώρο μπήκε σύσσωμη η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης, που, χθες, κατέκτησε, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Αποθέωση από τον κόσμο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» για τον Μπακαούκα και την παρέα του!

Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη, μαζί με τον Κώστα Σταματιάδη και τον Βασίλη Τόγελο, έκαναν την εμφάνισή τους, με τον αρχηγό της ομάδας να κρατά την «κούπα» στα χέρια και να αποθεώνεται, ακούγοντας τους οπαδούς που βρίσκονταν στο γήπεδο να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του!


Με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Τραϊανός Δέλλας παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τα συγχαρητήριά του σε έναν έναν ξεχωριστά.

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας, μάλιστα, φάνηκε να είναι αρκετά συγκινημένος από την τιμή της ΠΑΕ και την προσέγγιση του κόσμου, αφού, όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποιες δηλώσεις, η φωνή του έτρεμε.

«Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚτζης και χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος μας είναι δίπλα μας πάντα», είπε και ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να αντέξει τη συγκίνηση!

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου