ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ



Η δεύτερη αγωνιστική για τους ομίλους του Europa League διεξάγεται σήμερα και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ στης 8 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζει ότι ματς δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά ελπίζει ότι η ΑΕΚ θα δείξει το πραγματικό καλό εαυτό της αφού πιστεύει σε αυτήν την ομάδα.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι δεδομένες αφού δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν κάποιοι παίχτες για διαφορετικούς λόγους και είναι οι εξής Μάκος, Ενσαλίβα, Ζεράλντο (τραυματίες), Αραούχο (τιμωρημένος), Γκερέιρο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και Νέμεθ (είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Αίγυπτο).

Έτσι η πιθανή ενδεκάδα που θα δούμε σήμερα είναι οι Σάχα , Γεωργέα, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς , Χουανφράν , Γιαχάγια , Καφέ, ,Σκόκο, Χέρσι , Λεονάρντο , Μπλάνκο.

Στην χτεσινη συνευντεξη τυπου των δυο προπονητων Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ζόρζε Ζέσους δηλωσαν

Ντούσαν Μπάγεβιτς

«Ο αντίπαλός μας είναι δυνατός κι έχει μία ομάδα που ξέρει κάθε παίκτης τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Έχουν μεγάλες ικανότητες, είναι πραγματικά μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν θέλω να πω ότι είναι δικαιολογία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Οι παίκτες μου θα κάνουν πάλι την προσπάθειά τους. Πώς θα κοντράρουμε την Μπενφίκα θα πρέπει να περιμένετε αύριο να το δείτε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Μπενφίκα»

Ζόρζε Ζέσους

«Δεν σημαίνει κάτι ότι η ΑΕΚ δεν πάει καλά. Εγώ την έχω δει την ομάδα, ξέρω τις δυνατότητες της και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει καλά. Εγώ πιστεύω ότι το δυνατό σημείο της ΑΕΚ είναι οι Αργεντινοί επιθετικοί της. Είναι πολύ καλοί δημιουργικά και πιστεύω ότι αυτό είναι και το δυνατό χαρτί της ομάδας. Οι παίκτες της Μπενφίκα έχουν την εμπειρία, μπορούν να σταθούν σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αναγνωρίζοντας την αξία του αντιπάλου. Δε νομίζω ότι θα έχουμε άγχος, εκνευρισμό ή φόβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου