ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΟΨΗ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Συνεχίστηκε κανονικά και χθες η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψη του Κυριακάτικου ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ στης 9.15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα με όλους τους διεθνείς παίχτες να είναι στην προπόνηση εκτός του Κρίστσιαν Νέμεθ ο οποίος σήμερα θα αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωτάθλημα Νέων, και η άφιξη του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το Κυριακάτικο ματς.



Την Κυριακή 18/10/2009, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό (στις 20:00), θα διοργανωθεί σκακιστικός αγώνας επίδειξης, στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ. Αναλυτικότερα, θα δοθεί η δυνατότητα σε δέκα φιλάθλους της ομάδας μας, να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα, τον διεθνή μετρ του σκακιστικού τμήματος του Δικεφάλου, Κώστα Μουτούση, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες σκακιστές, αφού βρίσκεται στη 15η θέση στην κατάταξη σκακιστών της χώρας μας.

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ. Μόλις τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή του, το τμήμα σκάκι, έχει καταφέρει να κερδίσει ισάριθμες ανόδους κατηγοριών, να συμμετάσχει σε δύο «final 4» Κυπέλλου Ελλάδος και φέτος θα βρίσκεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου