ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ «ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ….»


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στη «SportDay». Ο τεχνικός της «Ένωσης» εξήγησε το ξέσπασμά του μετά το τέλος του αγώνα στην έδρα της Skoda Ξάνθης, αναφέροντας πως ό,τι έγινε στα Πηγάδια «έπληξε την ψυχολογία της ομάδας» και τόνισε ότι «φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο».

«Είχαμε τρεις σερί ήττες και συνολικά τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες στο πρωτάθλημα με την ισοπαλία στα Γιάννενα. Είναι πολύ βαρύ για την ΑΕΚ και έπληξε την ψυχολογία της ομάδας. Και των παικτών και τη δική μου. Προσπαθείς να φτιάξεις μια ομάδα για να πετύχει, αλλά δεν σου δίνεται η δυνατότητα να το καταφέρεις. Δεν μπορείς με αυτές τις συνθήκες. Φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο.

Οι παίκτες μου έκαναν προσπάθεια μέχρι τέλους για να γυρίσουν το παιχνίδι. Είδα το ματς σε dvd, το ανέλυσα και ομολογώ ότι οι παίκτες προσπάθησαν περισσότερο από όσο νόμιζα στο τέλος του αγώνα με την ένταση και τη στενοχώρια για το αποτέλεσμα που είχαμε. Πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις που βλάπτουν την ηρεμία της ομάδας και να προχωρήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε», υπογράμμισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

«Υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία, αλλά δεν θέλησα χθες (σ.σ.: προχθές) να μιλήσω γι' αυτό. Οπως ξέρετε, έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να μη μιλώ για τη διαιτησία και το έχω αποφύγει σε πολλές περιπτώσεις. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που με όσα γίνονται στο γήπεδο νιώθεις ως προπονητής ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι της Ξάνθης από πλευράς διαιτησίας είναι πολύ βαριά. Και είναι φοβερό να συμβαίνουν αυτά μόνο σε εμάς! Θέλαμε πολύ, και οι παίκτες και εγώ, να πάρουμε τη νίκη για να μη μείνουμε τόσο νωρίς εκτός πρωταθλήματος. Βλέπουμε, όμως, ότι μας έβγαλαν εκτός πρωταθλήματος, το οποίο έμειναν να διεκδικούν δύο ομάδες. Προσπαθούσαμε πολύ σκληρά να φτιάξουμε γρήγορα μια ομάδα και πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα, ήρθε να προστεθεί κι αυτό της διαιτησίας. Τόσο νωρίς να μείνουμε εκτός στόχου;».

Ερωτηθείς αν είναι δυνατόν να δοθούν κίνητρα σε παίκτες μεγάλης ομάδας που έχουν μείνει εκτός πρωταθλήματος πολύ νωρίς, ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Κίνητρο έχουν πάντα όσοι αγωνίζονται στην ΑΕΚ».


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου