ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ « ΘΕΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ»


Σχετικά με την απόφαση του κ.Τάκη Κανελλόπουλου να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Θανόπουλος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η απόφαση αυτή είναι μια θετική κίνηση που πιστεύω ότι αν και δεν λύνει τα προβλήματα της ΑΕΚ, που είναι κυρίως οικονομικά και πιο συγκεκριμένα η έλλειψη χρηματοδότησης, τουλάχιστον κινεί κάποιες διαδικασίες ως προς την ανάληψη περαιτέρω σημαντικών αποφάσεων με στόχο το συμφέρον της ομάδας, ενώ πιθανότατα δρομολογεί και εξελίξεις από τη πλευρά των υπολοίπων μετόχων που όταν ολοκληρωθούν, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα.

Όσον αφορά τη θέση του κ.Κανελλόπουλου για τη μη εύρεση νέων επενδυτών, θέλω να ενημερώσω ότι εξουσιοδοτήθηκα από τους μετόχους να βρω επενδυτή. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε μέχρι τώρα επενδυτή αντάξιο της ΑΕΚ και αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα αλλά και μια σκληρή πραγματικότητα. Εμείς πρώτοι λοιπόν κρίναμε ότι πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχετικά με συγκεκριμένες διαφωνίες του κ.Κανελλόπουλου σε θέματα στρατηγικής και διοίκησης, είναι σεβαστές αλλά όποιος διοικεί παίρνει αποφάσεις και στο τέλος κρίνεται.

Τέλος θέλω να πω ότι ο κ.Αθηνής με δηλώσεις του εκφράζει προσωπικές του απόψεις»

Πηγή aekfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου