ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ



Υπεραμύνθηκε της ομάδας του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού με 3-2 στο ΟΑΚΑ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός υποστήριξε πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν άξιζε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τέλος.

«Δεν νομίζω πως ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα. Δεν ήμασταν για αποδοκιμασίες. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει πάντα δίκιο, μπορεί να επιδοκιμάζει και να αποδοκιμάζει, σωστά περιμένει περισσότερα από την ομάδα, αλλά πιστεύω πως η εμφάνισή μας δεν ήταν για αποδοκιμασίες. Προερχόμασαν από τρεις ήττες που άλλαξαν την ψυχολογία μας και υπήρχε αρκετό άγχος. Για τουλάχιστον 75 λεπτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν με προβληματίζει το τελευταίο 15λεπτο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ανατρέψαμε το σκορ και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Ο Πανθρακικός δεν είχε να χάσει τίποτα και στο τέλος μάς πίεσε. Υπήρχε και ο φόβος για το αποτέλεσμα, κάναμε κάποια λάθη και δεν είχαμε ψυχολογία, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι που έχει σημασία», τόνισε ο 62χρονος προπονητής.

Σχολιάζοντας το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ισμαέλ Μπλάνκο, που δεν κατάφερε και πάλι να βρει δίχτυα, είπε: «Ήταν και πάλι άτυχος. Είναι θέμα ψυχολογίας. Έχω μιλήσει μαζί του και πιστεύω πως αν βάλει ένα γκολ θα βρει το ρυθμό του».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου