ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ





Μετά της χθεσινές Εθνικές εκλογές σήμερα συνεχίζεται με την 6 αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ θα παίξει στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα στης 7 με τηλεοπτική μετάδοση από ΝΕΤ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε με την Μπενφίκα αφού οι Καφές και Χουανφράν έμειναν εκτός αποστολής λόγο τραυματισμού. Έτσι ο τεχνικός αναμένεται να παράταξη τους
Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άρτσε, Γεωργέας , (Καράμπελα) Γιάχιτς, Γκερέιρο Χέρσι,( Λεονάρντο), Μαντούκα , Σκόκο Μπλάνκο.

Ο Κρίστσιαν Νέμεθ σκόραρε με την Εθνική Ουγγαρία στο Παγκοσμίο Κυπέλλου U20 που γίνεται στην Αίγυπτο.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ τελείωσε της προπονήσεις με την ομάδα της Σέλτικ και τώρα θα ενσωματωθεί με την Εθνική Αλγερίας οι 20ημερη άδεια τελείωσε μετά της 11 Οκτωβρίου, που τελειώνει της υποχρεώσεις με την Εθνική του , θα δούμε τελικά τι θα γίνει με τον παίχτη.


Ο Νίκος Θανόπουλος μετά το μήνυμα που έστειλε προς τους ανενεργούς μετόχους για το τι πρόκειται να κάνουν εάν θα βοηθήσουν οικονομικά την ΠΑΕ η να παραχωρήσουν της μετοχές τους χωρίς οικονομικά οφέλη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκο Νοτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς σκέπτονται να γίνουν ενεργοί αλλά και κάποιοι άλλοι μάλλον θα παραχωρήσουν της μετοχές.

Πάλι στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος δέχεται πιέσεις να μπει στο μετοχικό σχήμα αλλά αυτό τώρα δεν πρόκειται να γίνει όπως είπε άτομο του στενού του κύκλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου