ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Μπενφίκα στο Ολυμπιακό Στάδιο ηταν από της καλύτερες που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Οι παίχτες έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο, βελτιωμένοι αρκετά σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό , έπαιξαν με πάθος και δύναμη.

Θα ήθελα να σταθώ σε μερικούς παίχτες που δεν τους είχαμε δει να παίζουν πολύ στην ομάδα όπως ο Νίκος Γεωργέας που είχε ψύχη και πάθος όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι , είναι ένας παίχτης που πάντα τα δίνει όλα για την ομάδα αυτό έκανε και χτες.

Ο Χέρσι ήταν πολύ δραστήριος από τα δεξιά στον χώρο του κέντρου και έδειξε αρκετά καλά στοιχειά και συνεργάστηκε πολλές φόρες με τους Μπλάνκο, Γεωργέας, Σκόκο.

Ο Γιάχιτς έκανε την μεγαλύτερη δουλειά στο χώρο του κέντρου κόβοντας πολλές φορές έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και ήταν από του κορυφαίους του ματς.

Στο τέλος άφησα τον τερματοφύλακα τον Σεμπάστιαν Σάχα που όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί έκανε 4-5 πολύ καλές και δύσκολες αποκρούσεις και κράτησε την εστία ανέπαφη και έδειξε τον περσυνό καλό Σάχα.

Και υπόλοιποι παίχτες είχαν καλή παρουσία στο ματς και ο καθένας έδωσε ότι το καλύτερο για την ομάδα.

Η εμφάνιση αυτή ήταν η καλύτερη από όλες μέχρι τώρα που έχει κάνει η ΑΕΚ ίσως με την νίκη που έκανε να είναι η Αναγέννηση της ομάδας βεβαία να μην ξεχνάμε ότι αρκετοί είναι οι παίχτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία με την ομάδα αφού ήρθαν αργά. Τα επόμενα παιχνίδια θα δούμε τελικά εάν ήρθε αυτή η Αναγέννηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου