ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




Ικανοποιημένος από τη εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος είπε « Ήμασταν η ιδία ομάδα με τους ιδίους παίχτες που παίξαμε στα δυο ντέρμπι αλλά σήμερα παίξαμε καλύτερα και έξυπνα δεν πρέπει να σταθούμε εδώ ».


O Ζόρζε Ζέσους είπε «Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα. Πίστευα όμως ότι θα κερδίζαμε. Πέτυχαν πρώτοι το γκολ, μετά αμύνθηκαν πολύ καλά και είχαν έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που κράτησε το σκορ».


Ο σκόρερ της ΑΕΚ Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είπε «Χάρηκα για το γκολ που αλλά δεν έχει μόνο αυτό σημασία, η απόδοση όλων των παιδιών ήταν πολύ καλή. Βοήθησαν όλοι για να έρθει αυτή η νίκη που την θέλαμε, όχι μόνο εμείς αλλά και ο κόσμος. Μπήκαμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας που είχε στενοχωρηθεί μετά τις ήττες στα ντέρμπι».

Ο Χαβιέ Σαβιόλα είπε «Δεν γίνεται σε κάθε ματς να κερδίζεις. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, από την άλλη, όμως, η ΑΕΚ είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Ακόμα και στις φάσεις που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, πέσαμε πάνω στον Σάχα, που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις »

Ο Λουιζάο είπε «Στο γκολ χάσαμε τα μαρκαρίσματά μας κι έτσι μας βγήκε ο Μαϊστόροβιτς και σκόραρε. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, είχαμε όμως και έλλειψη αποτελεσματικότητας. Θεωρώ ότι έχουμε τα παιχνίδια μπροστά μας για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου