ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΑΘΗΝΗΣ « ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΗ….»


Ο Παντελής Αθηνής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη από την ημέρα που ενεπλάκη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Απογοητεύουμε τον κόσμο»

«Δυστυχώς, απογοητεύουμε τον κόσμο συνεχώς, σαν μέτοχοι και διοίκηση. Αντί να ακούσει ο κόσμος πώς σώζεται η κατάσταση υπεύθυνα, ακούει άλλα αντί άλλων. Ο κύριος Κανελλόπουλος δωρίζει, λέει, τις μετοχές του. Ποιες μετοχές; Αυτές που δεν έχουν αξία; Αντί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, λέμε δωρίζουμε τις μετοχές και φεύγουμε… Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Τι υπευθυνότητα έχει ο καθένας από εμάς. Είναι κρίμα. Χρειαζόταν να δώσουμε λύση εμείς οι μέτοχοι».

«Ο καθένας βάσει του ποσοστού του, αλλά…»

«Έχω κάνει πρόταση στους υπόλοιπους μετόχους να βοηθήσει ο καθένας σύμφωνα με το ποσοστό που έχει. Προσωπικά έκανα πρόταση να δώσω τρεις, τέσσερις και πέντε φορές πάνω από το ποσοστό που μου αναλογεί, αλλά ακόμη περιμένω από τους άλλους μετόχους να τοποθετηθούν. Δυστυχώς, κανείς δεν το έχει κάνει και ο κύριος Κανελλόπουλος βγαίνει και λέει ότι δωρίζει τις μετοχές του. Ίσως έχει συνεννοηθεί με την Ερασιτεχνική να δώσει αυτή τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω πού θα βρει τα λεφτά, αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο ο κ. Κανελλόπουλος».

«Την άφησαν μόνοι και βγήκαμε σαν ζητιάνοι…»

«Πέρυσι είχαμε ένα έλλειμμα 15 εκατ. ευρώ, που συμμετείχε στη διοίκηση ο κύριος Κανελλόπουλος. Όταν έφυγαν όλοι βγήκαμε με τον Θανόπουλο και αναζητήσαμε σωτήρες για να εξοφλήσουμε τα χρέη που δημιούργησαν αυτοί: η διοίκηση Νικολαΐδη με τον Κανελλόπουλο και τον Κούλη. Τώρα όλοι αυτοί μας κατηγορούν για… μαϊμού επενδυτές. Τρέχαμε σαν ζητιάνοι για να βοηθήσουμε την ομάδα που την άφησαν μόνη. Έλεγαν ‘μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω’ και την άφησαν μόνη την ομάδα και τρέχαμε εμείς και λέγαμε σε όποιον περνούσε ‘Έλα μέσα’. Και βγαίνουμε και φταίχτες από πάνω! Δεν μπορούμε να κατηγορούμαστε επειδή ψάχναμε για να σώσουμε την κατάσταση. Τι μπορούσαμε άλλο να κάνουμε;».

«Κάποια παρεμβολή υπήρχε και χάλασαν οι συμφωνίες…»

«Σε δύο περιπτώσεις φτάσαμε στο παραένα για την είσοδο νέων μετόχων, αλλά και στις δύο περιπτώσεις κάποιοι επενέβησαν και χάλασε η υπόθεση. Ήταν υπαρκτά άτομα, όχι… μαϊμού. Ήταν ο Κρις Αναστασίου και ο Ηλίας Ηλία. Έγιναν συναντήσεις, σχεδόν υπογράφαμε προσύμφωνο, ήμασταν στο παραένα και στο τέλος κάτι χαλούσε για κάποιον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβαινε και χάλαγε στο τέλος η συμφωνία».

«Να ξεκαθαρίσουν οι μέτοχοι τις θέσεις τους»

«Θέλω να αναλαμβάνω τις ευθύνες σε ό,τι κάνω, λάθη και παραλείψεις που μπορώ να κάνω. Αλλά είμαι απογοητευμένος από τους υπόλοιπους συμμετόχους. Ο Τάκης (Κανελλόπουλος) έκανε μία κίνηση που η ιστορία θα κρίνει αν έκανε σωστά ή λάθος και γιατί το έκανε. Θα φανεί στο τέλος. Τουλάχιστον έκανε κάτι. Οι υπόλοιποι μέτοχοι τι κάνουν; Όσο συντομότερο ξεκαθαρίσουν οι υπόλοιποι μέτοχοι τη θέση τους, τόσο γρηγορότερα θα βρει η ΑΕΚ το δρόμο της».

«Θα έρθει και θα μας πει ο Νοτιάς…»

«Δεν μπορώ να εκφράσω τη θέση του κυρίου Νοτιά. Υποτίθεται πως θα έρθει τις επόμενες ημέρες. Θα έρθει στην Ελλάδα και θα μας πει τι θα κάνει».

«Δεν μας λαμβάνουν υπόψη, δεν έχουμε σωστή διοίκηση…»

«Δυστυχώς, δεν λαμβάνει κανείς υπόψη την ΑΕΚ. Κι όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν έχουμε σωστή διοίκηση. Δεν φαίνεται κανένας από τους μετόχους σαν ιδιοκτήτης ουσιαστικά. Σε τρία ματς μάς έχει αδικήσει κατάφορα η διαιτησία. Θα τολμούσε να το κάνει κάποιος αυτό απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό; Είναι πολύ τραβηγμένος π τρόπος που φέρονται στην ΑΕΚ. Με την απογοήτευση που έχει ο Θανόπουλος λέει ‘Τι μπορώ να κάνω;’».

«Τίποτα από Μελισσανίδη…»

«Δεν έχω ακούσει ποτέ τον κύριο Μελισσανίδη να λέει ότι ενδιαφέρεται, άρα δεν μπορώ να εκφράσω θέση».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου