ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς. Αλλά η συνεχεία δεν ήταν τόσο καλή όσο θα ήθελαν όλοι. Βέβαια σε αυτό έπαιξε και ρολό και ο διαιτητής Κάκος ο όποιος ακύρωσε δυο γκολ της ΑΕΚ αλλά και δεν είδε το χέρι του Πόι που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ.



Α Ημίχρονο

4 Σουτ του Μαντούκα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

15 Σέντρα του Μπλάνκο από δεξιά ο Μαντούκα δεν βρίσκει την μπάλα αλλά την βρίσκει ο Χέρσι που με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Κάκος ακυρώνει το γκολ υποστηρίζοντας ο η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χέρσι αλλά τέτοια περίπτωση δεν υπήρξε όπως έδειξε η τηλεόραση.

20 Από κόρνερ που εκτέλεσε η Ξανθή πέρασε η μπάλα ο Σάχα να αποκρούσει την μπάλα και ο Πόι με το χέρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0

33 Σέντρα του Σκόκο από αριστερά βρίσκει τον Χέρσι στην μικρή περιοχή και έδωσε την μπάλα στον Μπλάνκο και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά πάλι ο Κάκος ακυρώνει το γκολ.

36 Σουτ του Μαντούκα από αριστερά αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

39 Ο Μαντούκα σεντράρει και ο Μπλάνκο πιάνει την κεφάλια αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

Β Ημίχρονο

60 Σέντρα του Γεωργέα από αριστερά βρήκε τον Μαντούκα και πριν προλάβει να πιάσει το σουτ από την περιοχή τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο αμυντικός της Ξάνθης.

62 Σουτ του Γκερέιρο λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκσπούρνινγκ.

67 Σουτ του Πόι από αριστερά η μπάλα χτυπά στα χέρια του Σάχα και μετά στο δοκάρι.

71 Οι Γιάχιτς και Μπλάνκο παίζουν βόλεϊ με το κεφάλι στην περιοχή της Ξάνθης και η κεφαλιά του Μπλάνκο αποκρούει με δυσκολία ο Γκσπούρνινγκ.

74 Εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο η μπάλα περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκσπούρνινγκ.

89 Ο Μπλάνκο κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκσπούρνινγκ αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ.




Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (75΄ Βακουφτσής), Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Φλίσκας (84΄ Ριζογιάννης), Στρμπα, Κιντάνα, Ποϊ, Βασιλακάκης, Λουτσιάνο (61΄ Ταϊντέρ)

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χέρσι (59΄ Λεονάρντο), Μαϊστόροβιτς, Μαντούκα, Γιάχιτς (86΄ Ιορντάκε), Γκερέιρο (64΄ Ταχτσίδης), Μπλάνκο, Γεωργέας, Σκόκο, Αρτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου